ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός Ζαχάρως: Επίκεινται ανακοινώσεις για το μέλλον της ομάδας

  • 20
    Shares

Πρακτικά η σεζόν για τον Ολυμπιακό Ζαχάρως, αποτελεί παρελθόν. Μπορεί θεωρητικά να έχουν απομείνει να δώσει ακόμα τρία παιχνίδια, έστω κι αν είναι άγνωστο πότε αυτό θα συμβεί, ωστόσο μιλάμε για τρία παιχνίδια στα οποία ο Ολυμπιακός δεν έχει να διεκδικήσει τίποτα, επομένως δεν έχουν καμία βαθμογική σημασία. Συνεπώς αν κατέβει η ομάδα, θα το κάνει για να αποφύγει την τιμωρία που προβλέπεται από τον ΚΑΠ και είναι πρόστιμο 2.000 ευρώ και αφαίρεση βαθμών, πρόστιμο το οποίο αν συνολικά εφαρμοστεί για τα τρία παιχνίδια, θα επισύρει αποβολή από το Πρωτάθλημα και συνάμα πρόστιμο 6.0000 ευρώ.

Πέρα απο σκέλος της υποχρέωσης που έχει η ομάδα να αγωνιστεί σε αυτά τα τρία παιχνίδια και το οποίο θα απασχολήσει τους ιθύνοντες όταν θα έρθει αυτή η ώρα, όταν και εφόσον ξεπεραστεί ο κίνδυνος και η κατάσταση έκτακτων μέτρων κατά το covid-19, στην ομάδα τις τελευταίες μέρες, προσπαθούν να ρυθμίσουν τις όποιες υποχρεώσεις υπάρχουν προς τους παίκτες και το προσωπικό, σε βαθμό τέτοιο που να κλείσουν όλες οι εκρεμμότητες, έστω και αν δεν διεξάγονται παιχνίδια, οι ποδοσφαιριστές δεν προπονούνται και σε γενικές γραμμές η ομάδα και ο σύλλλογος έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους.

Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό, δεν θέλουν να πιέσουν άλλο τους ποδοσαφαιριστές, δεν θέλουν να τους υποχρεώσουν να μπουν σε μια διαδικασία χωρίς νόημα, έστω κι αν ταυτόχρονα κοιτάζουν να φανούν συνεπείς απέναντί τους στα συμφωνηθέντα από το ξεκίνημα της σεζόν.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το μέλλον της ομάδας, θα έχουμε προσεχώς, οπότε και θα γίνουν ανακοινώσεις.


  • 20
    Shares