ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός Ζαχ.: «Διαμερίζονται τα ιμάτια αυτού, βάλλοντες κλήρον τίς τί άρη».

  • 13
    Shares

«Διαμερίζονται τα ιμάτια αυτού, βάλλοντες κλήρον τίς τί άρη», αναφέρει το κατά Μάρκον Ευαγγέλιο, περιγράφοντας τη σκηνή με τον Ιησού, ο οποίος αφού οδηγήθηκε στη σταύρωσή, διαμέλισαν τα ρούχα του και τα μοίρασαν. Κάπως έτσι μοιάζει η κατάσταση και στον Ολυμπιακό Ζαχάρως, όπου ένας-ένας, οι παίκτες της ομάδας αποχωρούν για άλλες… πολιτείες, με τη μερίδα του λέοντος να κατευθύνεται σύμφωνα με πληροφορίες προς την Κυπαρισσία.

Αυτή τη στιγμή, δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα κάποια κίνηση για το μέλλον της ομάδας, το ενδιαφέρον από την πλευρά του Γιώργου Καριώρη έχει αποσυρθεί, ενώ ο Γιώργος Μπάδας, ο οποίος ζήτησε να αποδεσμευθούν πρώτα οι παίκτες όπως έχει συμφωνηθεί και εν συνεχεία να εκλεγεί νέα διοίκηση, δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει από την ηγεσία της ομάδας.

Και όλα αυτά βεβαίως, σημαίνουν ότι αν μέσα στις επόμενες μέρες και όποτε τελικά αποφασιστεί να γίνει η Γενική Συνέλευση για ανάδειξη του νέου Δ.Σ., δεν υπάρξει κάποιος ενδιαφερόμενος, τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ και το μέλλον της ομάδας θα είναι επισφαλές.


  • 13
    Shares