ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός Ζ.: Αποσύρει το ενδιαφέρον η πλευρά Καριώρη


Απόσυρση ενδιαφέροντος της πλευράς που εκπροσωπεί ο Γιώργος Καριώρης έχουμε τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό Ζαχάρως. Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι, είχαμε νεότερες εξελίξεις στο θέμα, καθώς από τις συζητήσεις που έγιναν το τελευταίο διήμερο, διαφάνηκε ότι αποσύρεται το ενδιαφέρον που υπήρχε.

Τις τελευταίες μέρες, ο Γιώργος Καριώρης είχε ξεκινήσει και επαφές με προπονητές αλλά και ποδοσφαιριστές. Συζήτησε στη Ζαχάρω με τον Κώστα Κλάδη, ενώ είχε συνομιλίες και με Ηλείους ποδοσφαιριστές, όπως μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Τσαντίλης, ο Γιάννης Σωτηρόπουλος, αλλά και κάποιοι από την περσινή ομάδα.

«Δεν έφερα τυχαία έναν προπονητή από την Καλαμάτα να συζητήσουμε. Ακόμα κι αν δεν ερχόταν τελικά ο κ. Κλάδης να εργαστεί στη Ζαχάρω, ήταν διατεθειμένος να βοηθήσει, βοηθώντας μας να φέρουμε τέσσερις παίκτες από τη Μεσσηνία. Ούτε φυσικά μιλάω με Ηλείους ποδοσφαιριστές στην τύχη και χωρίς οικονομική βάση. Εάν δεν υπήρχε άνθρωπος ή λεφτά δεν θα μιλούσα ποτέ στον αέρα. Πρόκειται για άνθρωπο ο οποίος έχει οικονομική επιφάνεια και ο οποίος μου έχει εμπιστοσύνη. Δεν θέλει ο ίδιος να βγει μπροστά γι’ αυτό και δεν τον ενδιαφέρει να αποκαλυφθεί το όνομά του. Από τα στιγμή όμως που δεν υπάρχει διάθεση να επισπευσθούν οι διαδικασίες, δεν θέλει και ο ίδιος να συνεχίσει. Αποσύρει το ενδιαφέρον του», ανέφερε πριν από λίγο σε δηλώσεις του ο Γιώργος Καριώρης.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος