ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός Ζ.: “Κόπηκε” από υπερβολική σχολαστικότητα της ΕΠΟ το δελτίο του Έντισον Τσόγκα

  • 45
    Shares

Ανάστατοι είναι στη Ζαχάρω με την υπερβολική σχολαστικότητα της ΕΠΟ, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, έκοψε με το «έτσι θέλω» το δελτίο του Έντισον Τσόγκα και τώρα ζητάει 200 ευρώ από τον Ολυμπιακό, να κάνει ένσταση και να εκδώσει το δελτίο.

 

Στη Ζαχάρω διατείνονται ότι όλα τα έγγραφα είναι έτοιμα, προσκομισμένα και καθ’ όλα νόμιμα και δεν μπορούν να αντιληφθούν για ποιο λόγο δεν εκδόθηκε το δελτίο του Αλβανού ποδοσφαιριστή τους.

Το δελτίο του Έντισον Τσόγκα δεν εκδόθηκε από την ΕΠΟ, με το σκεπτικό ότι δεν ήταν ευδιάκριτα τα στοιχεία της άδειας παραμονής του στην Ελλάδα, η οποία εστάλη ψηφιακά από την ΕΠΣΗ. Δεν είχε δηλαδή την απαιτούμενη ψηφιακή ανάλυση. Είναι η πρώτη φορά στην οποία η ΕΠΟ δείχνει τόσο μεγάλη σπουδή για ανάλογη περίπτωση και ο λόγος είναι προφανής. Τα όσα έχουν συμβεί στη Ζάκυνθο, έχουν κάνει υπέρ του δέοντος σχολαστικούς τους αρμόδιους στην ΕΠΟ.

Στη Ζαχάρω βεβαίως δεν ανησυχούν, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να γίνει ένσταση και το δελτίο να εκδοθεί κανονικά, καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται. Όταν η ΕΠΟ έκοψε το δελτίο, τα χρονικά περιθώρια ήταν πολύ στενά και δεν μπορούσε να σταλούν ξανά τα έγγραφα στην απαιτούμενη ψηφιακή ανάλυση.

 

Χωρίς Γκούσκο, Καλαντζή στον Πύργο

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως στο μεταξύ, προετοιμάζεται την Κυριακή για την αναμέτρησή του στον Πύργο με τον Πανηλειακό. Μια αναμέτρηση, στην οποία ο Ντίνος Παναγιωτακόπουλος, δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τιμωρημένους Καλαντζή και Γκούσκο.


  • 45
    Shares