ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός Ζ.: Χωρίς απουσίες στα Βραχνέικα

  • 68
    Shares

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα για μας. Δεν κοιτάζουμε τη βαθμολογία. Κοιτάζουμε να χαρούμε το παιχνίδι και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο», ήταν το σχόλιο του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου, ο οποίος βλέπει να πνέει άλλος αέρας στην ομάδα της Ζαχάρως, μετά από τα τελευταία τρία ματς, στα οποία ο Ολυμπιακός μετράει το αήττητο, έχοντας εφτά βαθμούς στο σακούλι.

 

Οι Ερυθρόλευκοι, μετά και την πρόκριση στο Κύπελλο, πηγαίνουν με άλλο αέρα στα Βραχνέικα. Ο Ντίνος Παναγιωτακόπουλος έχει ευχάριστο πονοκέφαλο στον καταρτισμό της ενδεκάδας. Ψάχνει να βρει την ιδανική χημεία, βλέποντας με ευχαρίστηση να διαθέτει πλέον και βάθος στον πάγκο, έχοντας 18 παίκτες καθημερινά στις προπονήσεις.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού, όχι απλά δεν έκανε πίσω μετά τα άσχημα αποτελέσματα, αλλά φρόντισε να ενδυναμώσει την ομάδα. Και η εικόνα του Ολυμπιακού είναι πραγματικά αλλαγμένη προς το καλύτερο θεαματικά. Πάνω απ’ όλα όμως, στην ομάδα δεν υπάρχει άγχος, καθώς γνωρίζουν ότι αυτή τη στιγμή εκείνο που προέχει είναι να παίξουν καλά και να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο στοιχεία που έβγαλαν στα τελευταία παιχνίδια.

Στο μεταξύ, η διοίκηση συνεχίζει να «χτενίζει» την αγορά και να δέχεται προτάσεις από μάνατζερ για παίκτες, αξιολογώντας τες, σε συνεργασία με τον Ντίνο Παναγιωτακόπουλο.


  • 68
    Shares