ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός Σαβαλίων: Σε «ζεστό» κλίμα η Γενική Συνέλευση

  • 22
    Shares

Σε «ζεστό» κλίμα πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού Σαβαλίων. Πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, μιας σεζόν άκρως επιτυχημένης, τόσο μέσα από την πρωταγωνιστική πορεία στο Πρωτάθλημα, όσο και από τη συμμετοχή της ομάδας στον Τελικό Κυπέλλου, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Από όλα τα μέλη, φάνηκε διάθεση να δοθεί συνέχεια στην προσπάθεια και να μπορέσει η ομάδα και τη νέα σεζόν να κινηθεί στα ίδια επίπεδα. Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων εξάλλου, είναι μια ομάδα η οποία στο πέρασμα των τελευταίων χρόνων, έχει ξεχωρίσει για τη σταθερότητά της και τον προγραμματισμό της.

Οι άνθρωποι της ομάδας ούτε πετούν στα σύννεφα, αλλά ούτε και απογοητεύονται. Ο στόχος για μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό πρέπει κάθε χρόνο να είναι ο ίδιος, άνετη παραμονή και καλή πορεία στο Πρωτάθλημα, αλλά και συστηματική προώθηση και ανάδειξη ταλέντων της περιοχής.

Η Γενική Συνέλευση διακόπηκε για να συνεχιστεί την Τετάρτη 29 Μαΐου, οπότε και θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. Στο διάστημα αυτό, θα γίνουν και νέες διερευνητικές επαφές, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κι άλλοι οι οποίοι επιθυμούν να μπουν στη διοίκηση και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας.


  • 22
    Shares