ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός Σ.: Απέκτησε τον δεινό γκολτζή Δημήτρη Παναγιωτόπουλο

  • 29
    Shares

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή στράικερ προχώρησε ο Ολυμπιακός Σαβαλίων τη…δωδέκατη ώρα. Απέκτησε τον Δημήτρη Παναγιωτόπουλο, έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος πέρσι έμεινε παροπλισμένος, καθώς ξεκίνησε στον Αίαντα, αλλά δεν έμελλε να συνεχίσει, ούτε όμως και να μετακινηθεί κάπου αλλού. Βεβαίως, αυτό δεν αλλάζει σε τίποτα το γεγονός ότι ο Παναγιωτόπουλος πρόκειται για έναν δεινό σκόρερ, ο οποίος πρόπερσι με τον Αίαντα έκανε πολύ καλή σεζόν και βοήθησε καταλυτικά την ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, έχει αγωνιστεί παλαιότερα στον Εθνικό Αμπελοκάμπου, έχοντας κάνει πολύ καλή σεζόν, όταν ο Εθνικός αγωνιζόταν στην Α1 κατηγορία. Η μεταγραφή του Παναγιωτόπουλου, αποκτάει ακόμα μεγαλυτερη σημασία για τον Ολυμπιακό Σαβαλίων, καθώς στη θέση αυτή πέρσι η ομάδα “πονούσε¨, μη έχοντας αξιόπιστη λύση, με τον Ερνέστο Λυμπέρη να υποχρεώνεται να χρησιμοποιήσει τον Κώστα Ρούνη εκεί.

Ο Παναγιωτόπουλος, μαζί με τον Θανάση Νικολόπουλο και τον Λάκη Κολτσίδα, θα αποτελέσουν μια αξιόλογη επιθετική τριπλέτα.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Σαβαλίων:

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Παναγιωτόπουλο. Του ευχόμαστε υγεία και καλή σεζόν με πολλές επιτυχίες!!“.


  • 29
    Shares