ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός Σ: Αποχαιρέτησε τον Δούμα-Δυο ανανεώσεις


 

Όπως το ilia.news είχε αποκαλύψει εδώ και μέρες, η συνεργασία του Ολυμπιακού Σαβαλίων με τον Γιάννη Δούμα λύθηκε. Ταυτόχρονα η ομάδα, βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού, ενώ ανακοίνωσε και δυο ανανεώσεις.

Πριν λίγο, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση:

«Έπειτα από δύο χρόνια πετυχημένης πορείας, λύθηκε η συνεργασία του προπονητή Γιάννη Δούμα με την ομάδα του Ολυμπιακού Σαβαλίων. Δύο χρόνια, για τα οποία το Δ.Σ. και η οικογένεια του Ολυμπιακου Σαβαλίων ευχαριστεί τον κόουτς, αλλά κυρίως τον άνθρωπο Γιάννη Δούμα, που υπήρξε ακούραστος εργάτης, ειλικρινής και αυθεντικός, βοηθώντας τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. 
Προτεραιότητα για το νέο Δ.Σ. του Ολυμπιακού Σαβαλίων είναι τις επόμενες μέρες να βρεθεί και να ανακοινωθεί ο νέος προπονητής της ομάδα, η ανανέωση του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού, αλλά και η προσθήκη ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων για τη νέα χρονιά. Η αρχή έγινε με την ανανέωση της συνεργασίας και για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Μάρκο Μαρκόπουλο και Γιώργο Σαββανίδη».