ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός Σ.-Δάφνη 4-0: Το «απόλυτο» στα Σαβάλια με εμφατικό τρόπο


Άνετη επικράτησε πέτυχε ο Ολυμπιακός Σαβαλίων, ο οποίος επέστρεψε στις νίκες και διατήρησε το «απόλυτο» στην έδρα του, ανεβαίνοντας στον βαθμολογικό πίνακα. Μια νίκη ψυχολογίας για την ομάδα του Ερνέστο Λυμπέρη, η οποία ήρθε απέναντι στη Δάφνη, η οποία σε τρία ματς έχει δεχθεί έντεκα τέρματα και δείχνει σε αυτό το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος χτυπητές αδυναμίες.

 

Ο Κώστας Ρούνης στο 22΄άνοιξε τον δρόμο για τον Ολυμπιακό Σαβαλίων στο 22’, με προβολή στα δίχτυα. Η Δάφνη, η οποία είχε ένα σουτ του Δημόπουλου άουτ από΄καλή θέση στα πρώτα λεπτά, δεν μπόρεσε στη συνέχεια. Το δεύτερο μέρος ανήκει στον Ολυμπιακό, ο οποίος είδε και πάλι τον Ρούνη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο 50΄, ξανά από κοντά, από τη μικρή περιοχή. Στο 63΄, ο Παναγιωτόπουλος έκανε… σεφτέ στα γκολ, έπειτα από ατομική προσπάθεια και πλασέ στα δίχτυα στο 63΄. Στο 75΄ο Κολτσίδας διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τον Ολυμπιακό.

 

Ολυμπιακός Σ.: Σκούφης, Βλασσόπουλος (46΄ Παρασκευόπουλος), Μπελεκούκιας, Ρούνης, Σαββανίδης, Λιούρης (67΄ Κουμουκέλης), Νικολόπουλος (79΄ Κότσαλης), Κολτσίδας, Παναγιωτόπουλος (79΄ Πρίφτι), Τσακοπιάκος, Μπατζαλής (83΄ Τουρχάνι).

Δάφνη: Γελαδάς, Μετσάι, Χ. Χατζής (80΄ Τσαγρής), Δρακόπουλος, Ντούγκας, Πατσούρας (46΄ Τριτάρης), Δημόπουλος, Λυκουργιώτης (46΄ Περικλέους), Σπανός, Βαρβαρέσος (75΄ Φριτζήλας), Δουλαβέρης (70΄ Σταθόπουλος).