ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός Σ.-Ηλειακός Β. 2-3: Ηχηρό «διπλό» μέσα στα Σαβάλια


Μεγάλη νίκη, ένα διπλό που έκανε αίσθηση, σημείωσε ο Ηλειακός Βαρθολομιού μέσα στα Σαβάλια, μια νίκη η οποία πρόσφερε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του Μιχάλη Καλαρύτη, η οποία μέχρι τώρα «γυρόφερνε» ένα μεγάλο αποτέλεσμα, αλλά δεν το είχε καταφέρει.

 

Η ομάδα του Βαρθολομιού, δεν έδειξε να πτοείται από τα προβλήματα που αντιμετώπισε ολόκληρη την εβδομάδα. Βρήκε μάλιστα και έναν αντίπαλο ο οποίος δεν αντιμετώπισε και αυτός λίγα, με τραυματισμούς και τιμωρίες. Ο Ηλειακός ήταν πιο αποτελεσματικός, μετουσιώνοντας τις ευκαιρίες που του δημιουργήθηκαν σε τέρματα.

Ο Τσιράκης, στο 9΄, έδωσε το προβάδισμα στον Ηλειακό, δίνοντας και αυτός συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις, νικώντας από κοντά τον Κουτσαβίτη με διπλή προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 25΄, με πέναλτι του Αντωνόπουλου, έπειτα από χέρι του Μπελεκούκια μέσα στην περιοχή. Πέναλτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκε ο Ηλειακός. Στο δεύτερο μέρος , συγκεκριμένα στο 50΄, από σέντρα του Πέτρου Τσουκαλά, ο Παναγιώτης Ραυτόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στον Ηλειακό. Η ομάδα του Βαρθολομιού είχε το μομέντουμ του παιχνιδιού και στο 58΄κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετετρεψε σε γκολ ο Ράλλης, κάνοντας το 1-3. Πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Πέτρος Τσουκαλάς από τον Λάμπη Μαρκόπουλο, για να έχουμε νέες διαμαρτυρίες, αυτή τη φορά από την πλευρά των Σαβαλίων.

Ο Ολυμπιακός πίεσε, δημιούργησε καλές ευκαιρίες, είδε την προσπάθεια του Σταυρούλια να σταματάει στο δοκάρι, για να μειώσει στο 85΄με κεφαλιά του Ρούνη, έπειτα από σέντρα του Μπουγονικολού. Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε κάτι άλλο, γνωρίζοντας την ήττα, ενώ σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, ο Κολτσίδας λίγο μετά τη λήξη, «κοκκινίστηκε», μετά από δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία.

Ολυμπιακός Σ.: Κουτσαβίτης, Μπουγονικολός, Τσακοπιάκος, Μ. Μαρκόπουλος, Χοτζάι, Λ. Μαρκόπουλος, Παρασκευόπουλος (60΄ Ρούνης), Σταυρούλιας, Αντωνόπουλος, Κολτσίδας (75΄ Σαββανίδης), Γεωργίου (75΄ Γιαννακόπουλος).

Ηλειακός Β.: Βύτανος, Μπελεκούκιας, Χατζηγιάννης, Ράπτης, Σπ. Μαργαρώνης, Κουλούρης, Δ. Τσουκαλάς, Τσιράκης (55΄ Πανόπουλος), Ράλλης (62΄ λ.τρ. Κορκός), Ραυτόπουλος (80΄ Α. Μαγαρώνης), Π. Τσουκαλάς.