ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός Σ.: Συνεχίζει ο Δημήτρης Μπράβος


Ξεκίνησε καθυστερημένα τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και αντίστοιχα και την προερτοιμασία του. Παρά ταύτα, ο Ολυμπιακός Σαβαλίων, που είδε πολλά από τα βασικά στελέχη του να φεύγουν, αξιοποιώντας στο έπακρο την έδρα, σε τέσσερα ματς βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μάλιστα χθες στην Αμαλιάδα, κάνοντας ένα πολυ καλό δεύτερο ημίχρονο, παραλίγο να μοιράσει “εγκεφαλικά”, όταν στο 80΄μείωσε σε 4-3. Στην προσπάθειά του να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα, ανανέωσε με τον Δημήτρη Μπράβο, ο οποίος απουσιάζει τους τελευταίους μήνες για επαγγελματικούς λόγους. Ο Μπράβος, ο οποίος το τελευταίο διάστημα είχε ένα “φλερτ” με τον Αστέρα,  κατέληξε τελικά στην παραμονή του στα Σαβάλια και ανακοινώθηκε και επίσημα. Ήδη εξάλλου από τον Ολυμπιακό έχουν αποκτηθεί οιΑλέξης Λιούρης και Ανδρέας Μπελεκούκιας, συνεχίζουν οι Θανάσης Νικολόπουλος και Κώστας Ρούνης, κατά συνέπεια, ο Ολυμπιακός πάει να συνθέσει μια πλειάδα έμπειρων ποδοσφαιριστών, προκειμένου να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία και να έχει μια πορεία μακριά απο τον κίνδυνο του υποβιβασμού.

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Μπράβο. Του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!!“, η επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού Σαβαλίων.

Σ. Φραγκογιαννόπουλος