Ολυμπιακός Σ.: Μια επιστροφή που τον κάνει ξανά “επικίνδυνο”!

spot_img

Προτεινόμενα

Πέρασαν σχεδόν δυο μήνες από τότε που ο Σωτήρης Σταυρούλιας είχε έναν τραυματισμό σε τροχαίο. Μια απουσία η οποία συνέβαλλε και αυτή στην απώλεια της  εισόδου της ομάδας στα Πλέι Οφ. Ένας παίκτης-«βαρόμετρο» για την ομάδα λόγω της δημιουργικής, αλλά και εκτελεστικής δεινότητάς του, ο οποίος έχει επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό, αλλά ουσιαστικά, επέστρεψε με ένα πολύ καλό παιχνίδι και ένα όμορφο γκολ στο ματς της περασμένης Κυριακής απέναντι στον Ξενοφώντα.

Μάλιστα στα δυο τελευταία παιχνίδια, για Πρωτάθλημα και Κύπελλο, είχε δυο συνεχόμενα ενενηντάλεπτα, δείγμα ότι αρχίζει και βρίσκει πλέον τον ρυθμό του, έστω και αν ακόμα συνεχίζει τις θεραπείες και δεν έχει επανέλθει στο 100% το πόδι του.

Απέναντι στον Ξενοφώντα, αντίπαλο των Σαβαλίων στον Τελικό Κυπέλλου, ο Σταυρούλιας επέστρεψε στα γκολ!

Έστω και έτσι, έχουμε για τον Ολυμπιακό Σαβαλίων μια επιστροφή που καθιστά την ομάδα ξανά πολύ επικίνδυνη. Και επειδή πρακτικά το Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και η σεζόν για τα Σαβάλια έχει ένα παιχνίδι, τον Τελικό Κυπέλλου, η παρουσία της ομάδας με τον Σωτήρη Σταυρούλια μέσα, αναμένεται ακόμα πιο ανταγωνιστική. Και όχι σε όποιο κι όποιο παιχνίδι, αλλά στο μεγαλύτερο ματς όλων των εποχών για τον Ολυμπιακό, το οποίο τον φέρνει κοντά στον πρώτο ηλειακό τίτλο της ιστορίας του.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα