ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός Σ.-Ολυμπιάδα 4-2: Έκανε το καθήκον του και πάει Κρέστενα


Τη νίκη με 4-2 πήρε ο Ολυμπιακός Σαβαλίων σε βάρος της Ολυμπιάδας Γουμέρου και πηγαίνει πλέον στην Κρέστενα για να αντιμετωπίσει τον Ξενοφώντα σε ένα παιχνίδι το οποίο θα κρίνει πολλά στην υπόθεση των Πλέι Οφ. Η ομάδα των Λυμπέρη-Μαρκόπουλου, πήρε νωρίς το προβάδισμα στο σκορ και παρά το γεγονός ότι η Ολυμπιάδα μείωσε δυο φορές, η νίκη έμεινε στα Σαβάλια.

 

Στο 14’ ο Αντωνόπουλος άνοιξε το σκορ, επιστρέφοντας στο αρχικό σχήμα μετά το παιχνίδι με τον Πέλοπα, ενώ στο 25΄ο Σταυρούλιας διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπιακού.  Ολυμπιάδα μείωσε στο 36΄με τον Κολοβάδη σε 2-1. Ωστόσο αυτό δεν επηρέασε τον Ολυμπιακό, ο οποίος στην επανάληψη σημείωσε ακόμα δυο τέρματα και έφτασε στη νίκη με σκορ 4-2. Στο 56΄με αυτογκόλ του Καλαντζή έγινε το 3-1, με την Ολυμπιάδα να μην το βάζει κάτω και να μειώσει με τον Κωνσταντόπουλο στο 70΄. Ωστόσο στο 77΄ο Σταυρούλιας έβαλε τίτλους τέλους στην αναμέτρηση, δίνοντας εκ νέου προβάδισμα δυο τερμάτων στον Ολυμπιακό, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Ολυμπιακός: Σούσουρας, Χοτζάι, Μαρκόπουλος Μ, Τσακοπιάκος, Μπουγονικολός,. Αβραμόπουλος(85’ Κουμουκέλης), Αντωνόπουλος, Σταυρούλιας(85’ Πρίφτης), Χ. Μαρκόπουλος, Κολτσίδας(60’ Νικολόπουλος), Ρούνης(72’ Κάσσας)

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς, Μπίρμπας, Φωτακόπουλος, Αγγελόπουλος (30’ λ.τρ. Κουσκουλιάνος), Τσίμπρης, Καλαντζής, Ν. Ροδόπουλος, Γ. Ροδόπουλος, Κωνσταντόπουλος(80’ Παυλόπουλος), Στροφύλλας(80’ Παπανδρέου), Κολοβάδης