Ολυμπιακός Σ.-Πέλοπας 0-0: Ηρωικές προσπάθειες κάτω από 39 βαθμούς κελσίου

spot_img

Προτεινόμενα

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ: Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού (βίντεο)

ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ:Τεράστια επιτυχία της ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού-Πλήθος γυναικών έστειλε ηχηρά μηνύματα ελπίδας! Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Είστε οι πρωταγωνίστριες της ζωής». «Όπου...

Ό,τι και να γράψει κανείς γι’ αυτό το πρώτο φιλικό, είναι περιττό. Ένα ματς στο οποίο οι προπονητές του Ολυμπιακού Σαβαλίων και του Πέλοπα Πύργου είχαν απουσίες, χρησιμοποίησαν πειραματικές ενδεκάδες, αλλά το κυριότερο, το ματς έγινε κάτω από 39ο βαθμούς κελσίου, το οποίο παρακολούθησαν και δέκα ηρωικοί θεατές, οι οποίοι αντί να πάνε στη διπλανή παραλία των Σαβαλίων, βρέθηκαν στο ματς.

Σε γενικές γραμμές, οι προπονητές είδαν αυτά που ήθελαν να δουν, σε ένα πρώτο φιλικό, όπου οι δυο ομάδες βρίσκονται στο στάδιο της προσαρμογής, προετοιμαζόμενες κάτω από φοβερά αντίξοες συνθήκες λόγω των κλιματολογικών συνθηκών που επικρατούν αυτό το καλοκαίρι στην Ηλεία.

Ολυμπιακός Σ.: Ζωμένος, Κουμουκέλης, Γιαννακόπουλος, Τσακοπιάκος, Μπογονικολός, Χοτζάι, Αβραμόπουλος, Πρίφτι, Μ. Μαρκόπουλος, Μπαμπίκης, Παρασκευόπουλος (Σαββανίδης, Χ. Μαρκόπουλος, Μπορδόκας, Χουσάι, Τουρσάνι).

Πέλοπας: Πλατής, Βαρζελιώτης, Παπαγεωργίου, Κοζοκάρου, Πότκα, Παναγόπουλος, Αστερόπουλος, Δημητρόπουλος, Μακρής, Κανελλόπουλος, Μπαχούρος (Ντάβαρης, Δ. Πλατής, Π. Πλατής, Μικελόπουλος, Χριστακόπουλος, Νικολόπουλος, Μπουλούτας, Δαβουρλής).

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα