ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιονίκης: Βαρύ κι ασήκωτο το 1-10, έπρεπε να αλλάξει το κλίμα


 

Ένα αρκετά φιλόδοξο πρότζεκτ ήταν το φετινό για τον Ολυμπιονίκη. Ένα σχέδιο με στόχο μια καλύτερη πορεία από πέρυσι και γιατί όχι και η είσοδος στα Πλέι Οφ. Κάτι τέτοιο όμως για τον πρεσβευτή της Ηλείας στη μεγάλη κατηγορία της ΕΣΚΑΗ δεν ήρθε. Τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περίμεναν στην Αρχαία Ολυμπία, αυτό το 1-10 ακούγεται πολύ βαρύ και το φυσικό επακόλουθο ήταν να αποχωρήσει ο μέχρι πρότινος τεχνικός Φίλιππος Ροδόπουλος και η ομάδα να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, έτσι ώστε να αναπροσαρμστεί το σχέδιο.

Ο Ροδόπουλος, φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό είχε χάσει τα αποδυτήρια, οι παίκτες δεν τράβηξαν και οι ιθύνοντες της ομάδας αναζητούν τα αίτια. Μάλιστα δείχνουν αποφασισμένοι να μην εγκαταλείψουν τη «μάχη» και γι’ αυτό βρίσκονται σε επαφές για πρόσληψη νέου προπονητή, ο οποίος θα αναλάβει αρχικά να αντιστρέψει το κλίμα και στη συνέχεια να εμφυσήσει ξανά στην ομάδα το πνεύμα του νικητή, να την φέρει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.

Εξάλλου είναι ακόμα νωρίς και υπάρχουν περιθώρια για να αντιστραφεί η κατάσταση, να ξεφύγει αρχικά ο Ολυμπιονίκης από την τελευταία θέση και στη συνέχεια να μπορέσει να επιτύχει την παραμονή.