Τρίτη, 26 Απριλίου, 2022
21.7 C
Pýrgos

Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας: «Όλοι στην Πάτρα για να λύσουμε το πρόβλημα με τη ΔΕΗ»

spot_img

Στην Πάτρα θα μεταφερθεί αύριο ή την Μεγάλη Πέμπτη ο «αγώνας» των παραγωγών και όλων των φορέων προκειμένου να μην μείνουν… χωρίς νερό οι καλλιέργειες της καλοκαιρινής περιόδου, ειδικά αυτή της βιομηχανικής τομάτας.

Σήμερα το μεσημέρι η Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας συγκάλεσε διαδικτυακή σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν οι βουλευτές κα Θεοδώρα Διονυσία Αυγερινοπούλου, ο κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, εκπρόσωποι των βουλευτών κ.κ. Διονύσιου Καλαματιανού και Μιχάλη Κατρίνη, οι αντιπεριφερειάρχες Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης κ.κ. Θοδωρής Βασιλόπουλος και Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, εκπρόσωποι των εργοστασίων βιομηχανικής τομάτας «Κύκνος» και «Μινέρβα», εκπρόσωποι των ΤΕΟΒ Α’ Πύργου, Πελοπίου, Επιταλίου και Σαβαλίων.

«Πρέπει να βρεθούν άμεσες λύσεις γιατί ο κόσμος θέλει να ποτίσει» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας κ. Χρήστος Βαλλιανάτος, ζητώντας εγγυήσεις ότι η ΔΕΗ δεν θα κόψει το ρεύμα σε κανέναν ΤΟΕΒ και σε κανένα αντλιοστάσιο του νομού, κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου.

Η «είδηση» που βγήκε από την διαδικτυακή σύσκεψη ήταν ότι αύριο, ή την Τετάρτη η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει συνάντηση με την Περιφερειακή Διοίκηση της ΔΕΗ στην Πάτρα, όπου αναμένεται να είναι διευρυμένη, με τη συμμετοχή βουλευτών, ΤΟΕΒ, Συνεταιριστικές Οργανώσεις και Ομάδες Παραγωγών, φορείς κτλ.

«Πρέπει όλοι να βρεθούμε στην Πάτρα προκειμένου να λύσουμε το πρόβλημα – «εφιάλτη» της ΔΕΗ» επεσήμανε ο κ. Χρήστος Βαλλιανάτος.

 

Ακολουθήστε το Ilia.News στο  και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ηλεία...τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ilia.News
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα