ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Δ.Ήλιδας: Όχι άλλη παραπληροφόρηση


Με απόφαση του Υπουργείου Υγείας, μέσα σε ένα σφιχτά διαμορφωμένο δημοσιονομικό πλαίσιο και μετά από συντονισμένες ενέργειες, στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας τοποθετήθηκαν δυο Παθολόγοι και είναι προκηρυγμένες ήδη οι θέσεις ενός Αναισθησιολόγου και ενός Καρδιολόγου που θα το στελεχώσουν άμεσα.

Η πολιτική βούληση για αναβάθμιση του Νοσοκομείου είναι δεδομένη, πρόσφατη και η επίσκεψη του ίδιου του Υπουργού Υγείας κ. Ξανθού, που δήλωσε πως η Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας ούτε κλείνει ούτε υποβαθμίζεται ούτε συρρικνώνεται. Τα παραπάνω προκύπτουν και από την απόφαση επανεκκίνησης της διαδικασίας για την ολοκλήρωση της Νέας Πτέρυγας του Νοσοκομείου που με ευθύνη των προηγούμενων πολιτικών ηγεσιών και της τοπικής αυτοδιοίκησης παρέμεινε στη γνωστή τραγική κατάσταση επί 13 έτη. (Θυμόμαστε όλοι πολύ καλά τα εικονικά εγκαίνια του Άδωνη Γεωργιάδη και αυτούς που καμάρωναν στις φωτογραφίες μαζί του το 2014).

Δεν νομίζουμε λοιπόν ότι διαφαίνεται προσπάθεια «κλεισίματος» του Νοσοκομείου από πλευράς πολιτικής ηγεσίας.

Αυτό που μπορούμε να παρατηρήσουμε, είναι ότι κάποιοι (νυν, πρώην και λοιποί γνωστοί και μη εξαιρετέοι), έχουν ποντάρει «τα ρέστα τους» στην καταστροφή.

Πάλι δεν τους βγήκε…

Προτείνουμε λοιπόν για το καλό όλων, να μη χάνουν το χρόνο τους με σόου παραπληροφόρησης και  προφητείες και να κάνουν κάτι πιο ουσιαστικό-που άλλωστε είναι υποχρέωσή τους προς τον λαό της Αμαλιάδας:

Να σηκώσουν τα μανίκια και να βάλουν πλάτη κάνοντας ο καθένας τη δουλειά του, παράγοντας αληθινό έργο και όχι θόρυβο.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Δ.Ήλιδας