ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΗ

  • 17
    Shares

Την απόφασή της για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΗ ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΕΣΚΑΗ. Με επιστολή της προς όλα τα εμπλεκόμενα σωματεία, αναφέρει:

Κύριε πρόεδρε,

με αίσθημα ευθύνης και σκεπτόμενοι την υγεία όλων των εμπλεκομένων στους αγώνες των πρωταθλημάτων μας, στην διαδικτυακή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 17-05-2020,  υιοθετήσαμε την εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος για την οριστική διακοπή όλων των πρωταθλημάτων και τουρνουά της ένωσης μας για την αγωνιστική περιόδου 2019-2020

Η απόφασή μας αυτή ήταν επιβεβλημένη μετά τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων διαχείρισης της κρίσης της πανδημίας του covid-19 και την απόφαση της ΕΟΚ για την διακοπή των Εθνικών πρωταθλημάτων.

Για το θέμα των βαθμολογιών, του τρόπου της κατάταξης των ομάδων στα πρωταθλήματα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, και για τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου 2020-2021, θα αποφασίσουμε σε επόμενο Δ.Σ. αφού λάβουμε σοβαρά υπόψη μας τις απόψεις, τις προτάσεις σας και τις αποφάσεις της ΕΟΚ σχετικά με τα Εθνικά πρωταθλήματα.

Για την συνέχιση ή όχι των ηλικιακών πρωταθλημάτων μας, η οριστική μας απόφαση για την τύχη τους θα παρθεί μετά την απόφαση της ΕΟΚ για την διεξαγωγή ή όχι των αντίστοιχων Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΤΑΚΗΣ ΤΣΑΓΚΡΩΝΗΣ                                      ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

Πρωταθλητής εν αναμονή ο ΑΣΣ Αμαλιάδας

Στο μεταξύ, ο ΑΣΣ Αμαλιάδας, αναμένει πλέον την ανακήρυξή του σε Πρωταθλητή και συνάμα την άνοδό του στη Γ΄ Εθνική. Με δελτίο Τύπου ο σύλλογος της Αμαλιάδας, ανέφερε:

Με ανακοίνωση της πριν από λίγο η ΕΣΚΑ-Η ανακοίνωσε την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων . Παράλληλα άφησε για την επόμενη συνεδρίαση το θέμα της οριστικής κατάταξης των ομάδων αλλά πλέον είναι μη αναστρέψιμο ότι ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ως πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα θα ανακηρυχθεί πρωταθλητής και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ Εθνική κατηγορία !
Είναι μια μεγάλη επιτυχία τόσο για την Αμαλιάδα όσο και για ολόκληρο το Ηλειακό μπάσκετ αφού ο Α.Σ.Σ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ γίνεται μόλις η τέταρτη ομάδα του νομού μας ( Γ.Ε.Πύργου, Κόροιβος , Ολυμπιονίκης ) που καταφέρνει να κερδίσει την άνοδο της σε Εθνική κατηγορία .
Σε αναμονή λοιπόν για την επιβεβαίωση μιας μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια με τεράστια δυναμική και στήριξη όχι μόνο της πόλης αλλά ολόκληρου του νομού, με πρωταγωνιστές αθλητές , προπονητές , παράγοντες από την Αμαλιάδα και την Ηλεία αλλά και την πολύτιμη συμβολή εξαίρετων μελών από τον γειτονικό νομό της Αχαίας!
Φυσικά οι χορηγοί και οι φίλοι της ομάδας είναι αυτοί και που έβαλαν τα θεμέλια αλλά είναι και αυτοί που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επόμενη μέρα !
Τα καλύτερα έρχονται!!”.


  • 17
    Shares