Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Ανδραβίδας Κυλλήνης

spot_img

Προτεινόμενα

Γιάννης Λέντζας: «Στην προσπάθειά μας δεν περισσεύει κανένας»!

Λαμπρή η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Ανδραβίδας Κυλλήνης το απόγευμα της Κυριακής, στη σκιά του μοναδικού Γοτθικού μνημείου της Αγίας Σοφίας στην Ανδραβίδα. Το «παρών» στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία, έδωσαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές κ.κ. Διονύσης Καλαματιανός και Μιχάλης Κατρίνης, οι νέοι δήμαρχοι Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος. Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος και Ζαχάρως κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός, ο πολιτευτής κ. Θοδωρής Βλαγκούλης, οι πρώην δήμαρχοι Ανδραβίδας κ.κ. Γιάννης Παπανδρέου και Διονύσιος Βατσής, παλιοί και νέοι δημοτικοί και νομαρχιακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, φορέων και συλλόγων και πολλοί ακόμα!

Στο τελετουργικό της ορκωμοσίας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός, πλαισιωμένος από τον ιερό κλήρο ολόκληρης της περιοχής, ο οποίος στη συνέχεια όρκισε τον νέο δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Γιάννη Λέντζα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Ακολούθησε η ορκωμοσία και η υπογραφή του πρωτοκόλλου του νέου Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και των Τοπικών Συμβουλίου, ενώ στον χαιρετισμό του, ο νέος δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας είπε:

«Η μεγάλη ανταπόκρισή σας μας οπλίζει με δύναμη, θάρρος και αποφασιστικότητα για να πετύχουμε μαζί με όλους εσάς, με όλους τους δημότες Ανδραβίδας – Κυλλήνης τους στόχους μας για ένα καλύτερο αύριο για το δήμο μας.

Απόψε βρισκόμαστε όλοι εδώ για να δηλώσουμε την ισχυρή βούληση μας για μια διαρκή προσπάθεια για το καλό και την προκοπή αυτού του τόπου. Μετά από την εκλογική διαδικασία και το αποτέλεσμα των εκλογών ερχόμαστε σήμερα εδώ για να δώσουμε όρκο απέναντι σε όλους εσάς, στους δημότες, στους νόμους, στους θεσμούς και στο Κράτος το οποίο υπηρετούμε να εργαστούμε σκληρά, έντιμα, χωρίς σκοπιμότητες, μακριά από κάθε ιδιοτέλεια, μακριά από προσωπικά συμφέροντα και μακριά από κάθε είδους τοπικισμού.

Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου αλλά και οι συνάδελφοι από όλες τις δημοτικές παρατάξεις αυτά τα χαρακτηριστικά αναδείξαμε κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα και γι’ αυτά εκλεχθήκαμε από εσάς.

Όλοι μαζί έχουμε την υποχρέωση να οδηγήσουμε τον δήμο σε αυτή τη νέα πορεία που εσείς οι ίδιοι μας δώσατε τη δύναμη και επιλέξατε. Και για να γίνουν όλα αυτά χρειάζονται μόνο τρείς λέξεις, που είναι δουλειά, δουλειά και δουλειά.

Από την 1η Σεπτέμβρη που αναλαμβάνει και τυπικά τα καθήκοντά της η νέα δημοτική αρχή δεν υπάρχει ούτε ένα λεπτό για χάσιμο. Οτιδήποτε γίνεται στη ζωή γίνεται με κόπο και με εργασία. Τα μανίκια έχουν ήδη σηκωθεί και εσείς οι δημότες θα είσαστε ο απόλυτος κριτής.

Φίλες και φίλοι, η εντολή ευθύνης από το εκλογικό σώμα δόθηκε στον συνδυασμό και στα μέλη της παράταξή μας, δόθηκε όμως και στους συναδέλφους των άλλων δημοτικών παρατάξεων που εκλέχτηκαν. Όλοι μας είμαστε η δική σας επιλογή και δεν πρέπει να διαψεύσουμε αυτές τις προσδοκίες τις οποίες έχουν εναποθέσει πάνω σ’εμάς οι πολίτες.

Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά, καλούμαστε να τα αντιμετωπίσουμε και να δώσουμε αγώνα να τα ξεπεράσουμε. Με σεβασμό πάνω απ’ όλα στα μέλη και στη λειτουργία όλων των συλλογικών διαδικασιών του δήμου, με γνώμονα την προάσπιση των δικαιωμάτων των δημοτών και τις αναπτυξιακές προοπτικές του τόπου μας, με τις πόρτες ανοιχτές για όλους εσάς και για όλα τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν, χωρίς διακρίσεις, με ήθος, με διαφάνεια, με αξιοκρατία αλλά ταυτόχρονα με επιμονή και αποφασιστικότητα.

Κυρίες και κύριοι, πλέον ανοίγει ένας κύκλος με νέους αγώνες και με ένα δρόμο μακρύ, δύσκολο, με πολλά εμπόδια, στα οποία όμως  δεν περισσεύει κανείς από όλους τους δημότες. Αναζητούμε και θέλουμε την ενεργό δική σας συμμετοχή και τη στήριξη. Εμείς οι αιρετοί οφείλουμε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη την οποία δείξατε σ’ εμάς. Ιδιαίτερα τα μέλη του δικού μας συνδυασμού που έτυχε να είμαστε η πρώτη δύναμη, οφείλουμε να τιμήσουμε το βασικό σύνθημα το οποίο είχαμε, και αυτό δεν ήταν κάτι άλλο από αυτό του για έναν δήμο που αξίζουμε και μπορούμε να τον πετύχουμε».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα