Ορκίστηκε νέα Τοπική Σύμβουλος στον Άγιο Ιωάννη Πύργου

spot_img

Προτεινόμενα

Ορκίστηκε χθες ενώπιον του Δημάρχου Πύργου, κ. Γαβρ. Λιατσή, η πρώτη επιλαχούσα αναπληρωματική σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ιωάννη Πύργου, κα Δήμητρα Καρυώτη. Η ορκωμοσία της κα Καρυώτη έγινε μετά την αποδοχή της παραίτησης τοπικού συμβούλου κ. Ιωάννη Καλόφωνου. Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ορκωμοσία ο δήμαρχος Πύργου δήλωσε ότι συγκινείται όταν βλέπει νέους ανθρώπους να ασχολούνται με τα κοινά, λέγοντας συγχρόνως ότι η Δήμητρα Καρυώτη δείχνει στους νέους της ηλικίας της ότι θα πρέπει να έχουν ενδιαφέρον για τον τόπο που ζουν και δραστηριοποιούνται.

«Πιστεύω ότι θα συμβάλει στο τοπικό διαμέρισμα και εγώ θα τη βοηθήσω όσο μπορώ μαζί με τον πρόεδρο που είναι πάρα πολύ καλός, προκειμένου το προάστιο του Πύργου, να αποκτήσει αυτά που πρέπει» ανέφερε ο κ. Λιατσής, ο οποίος γνωστοποίησε ότι θα υλοποιηθεί το έργο του ηλεκτροφωτισμού ανάμεσα στον Πύργο και τον Άγιο Ιωάννη, όπου μαζί με τα φανάρια θα παρέχεται μια ασφαλή πρόσβαση στους διερχόμενους.

Η κα Καρυώτη ευχαρίστησε από την πλευρά της τον Δήμαρχο Πύργου και ευχήθηκε να υπάρξει μια όμορφη συνεργασία ανεξάρτητα, όπως είπε, από τον χώρο που προέρχεται ο καθένας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα