ΗΛΕΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ορφέας Παπαζαφειρόπουλος: Ζητώ τη στήριξη σας στις περιφερειακές εκλογές!

  • 209
    Shares

Γράφει ο Ορφέας Σπ. Παπαζαφειρόπουλος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Απόστολος Κατσιφάρας-Δικαίωμα στη Πρόοδο»

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, δεν βιοπορίζομαι από την πολιτική, ζω κι εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα ως σήμερα και το ίδιο θα εξακολουθήσω να κάνω και στις 27 Μαϊου όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών.

Το μόνο μου κίνητρο για αυτή την πρώτη μου επαφή με τα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση είναι η ειλικρινής μου διάθεση να προσφέρω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου ότι μπορώ για να λάβει η Ηλεία μας την ανάπτυξη που της αρμόζει. Κι όταν μιλάω για ανάπτυξη εννοώ δουλειές κυρίως για τους συνομηλίκους μου που είναι τα μεγαλύτερα θύματα της ανεργίας, άρτιες υποδομές για το σύνολο των πολιτών, στήριξη του αγροτικού κόσμου μας, ώθηση της τουριστικής ανάπτυξης με όλες τις δυνατές ειδικές μορφές τουρισμού που μπορούν να αναπτυχθούν για τουρισμό 12 μήνες το χρόνο, συγκεκριμένα έργα με αναπτυξιακές προοπτικές αλλά και αναγκαία λειτουργικά βελτίωσης της ποιότητας ζωής μας και στις πόλεις μας αλλά και στα χωριά μας. Το πρόγραμμα της παράταξής μας είναι απόλυτα ρεαλιστικό, πλήρως κοστολογημένο ως το τελευταίο ευρώ και με εξασφαλισμένος οικονομικούς πόρους για την υλοποίηση του. Είναι προϊόν βαθιάς μελέτης και άρτιου σχεδιασμού βασισμένου στις πραγματικές ανάγκες της Ηλείας.

Πίστεψα από την πρώτη στιγμή που μίλησα μαζί του στο όραμα, στις δυνατότητες και στη θέληση του επικεφαλής μας νυν Περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μέσα σε χρόνια οξύτατης οικονομικής κρίσης που διήνυσε η χώρα μας το έργο του ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

O κ. Κατσιφάρας, που είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύεται και επενδύει στην νέα γενιά, με τίμησε με την πρόταση του να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του, όπως και πολλά ακόμη νέα πρόσωπα.

Με μεγάλη σοβαρότητα και υπευθυνότητα, ζητώ την εμπιστοσύνη σας ως νέο μέλος της παράταξης Δικαίωμα στη Πρόοδο  και δεσμεύομαι να φανώ αντάξιος αυτής, μαχόμενος πάντα για το κοινό καλό του νομού μας με όλες μου τις δυνάμεις.

Γιατί να επιλέξετε την παράταξή μας, Δικαίωμα στη Πρόοδο:

  • Συνδυάζουμε την ασφάλεια και σιγουριά της μακρόχρονης εμπειρίας του επικεφαλής μας και νυν Περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα, με την δημιουργικότητα, το πάθος και την δυναμική της νέας γενιάς που εκπροσωπείται επάξια από νέα, άφθαρτα πρόσωπα που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο μας.
  • Το πρόγραμμά μας για την επόμενη μέρα στην Ηλεία και στην Δυτική Ελλάδα δεν είναι ευχολόγιο, δεν είναι κάλπικες υποσχέσεις. Είναι απόλυτα συγκεκριμένο με στοχευμένες δράσεις και έργα δρομολογημένα ήδη κι όχι αόριστα.
  • Είμαστε μια βαθιά δημοκρατική και ανοιχτή παράταξη που δεν χρωματίζουμε πολιτικά την τοπική αυτοδιοίκηση και δεν βάζουμε ταμπέλες στους πολίτες γιατί τα προβλήματα του τόπου μας δεν έχουν χρώμα. Σεβόμαστε την πολιτική ταυτότητα κάθε πολίτη και είμαστε ανοιχτοί σε όλους.
  • Δεν έχουμε περιθώρια για ρίσκο στην Ηλεία. Δεν έχουμε περιθώρια να κάνουμε πειράματα με την ποιότητα ζωής μας και με το μέλλον μας!

  • 209
    Shares