26.2 C
Pýrgos
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

«Ορφέας Σπ. Παπαζαφειρόπουλος: Με Απόστολο Κατσιφάρα συνεχίζουμε τη σταθερή ανοδική πορεία στην Δυτική Ελλάδα! Δεν έχουμε περιθώρια για πειράματα..»

spot_img

Προτεινόμενα

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Κατσιφάρα για την τιμή που μου έκανε στα 28 μου χρόνια να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του για τις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.

Με την πρόσφατη ανακοίνωση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του νομού μας, του νομού Ηλείας χάρηκα ιδιαιτέρως που διαπίστωσα την συστράτευση  πολύ αξιόλογων ανθρώπων του τόπου μας που είναι ενεργοί πολίτες όλων των ηλικιών με εμπειρία σε διάφορους τομείς και με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς για τον τόπο μας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει κάνει πολλά βήματα εμπρός τα τελευταία χρόνια παρά την οξύτατη οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο γεγονός.  Κι αυτό σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο όραμα και στις ικανότητες του κ. Κατσιφάρα που μαζί με την ομάδα του και τα στελέχη που επιλέγει παράγει αποτελέσματα, παράγει έργο ουσίας. Κι έχει ακόμα πολλά να προσφέρει. Έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη για την Περιφέρεια μας και υλοποιεί πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα αναπτυξιακού χαρακτήρα.

Ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του κ. Κατσιφάρα και της παράταξης « Δικαίωμα στη Πρόοδο» αναλαμβάνω ευθύνη να παλέψω στο πλευρό του για τον νομό μας,  για την Ηλεία μας που έχει όλες τις προϋποθέσεις να συμπεριληφθεί στις πρώτες θέσεις ανάπτυξης της χώρας και να κάνει βήματα μόνο εμπρός. Ο κ. Κατσιφάρας έχει θέσει θεμέλια για αυτό κι έχει δώσει μεγάλη ώθηση προς την κατεύθυνση αυτή. Έχουμε όμως ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας.. Όμως έχουμε επίσης και διάθεση για προσφορά, για δουλειά και για έργο.

Από τον Πύργο στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου, ο Περιφερειάρχης έστειλε ηχηρό μήνυμα ότι είναι αποφασισμένος να κάνει την Ηλεία μας έναν ισχυρό πόλο ανάπτυξης, τουρισμού, πολιτισμού που θα διαθέτει άρτιες υποδομές. Και φυσικά να συνεχίσει στη λογική «θωράκισης» κι ενίσχυσης του πρωτογενή τομέα, του ισχυρότερου πυλώνα της τοπικής μας οικονομίας.

Νέοι και μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι ως υποψήφιοι μαζί του, συνθέτουμε ένα μωσαϊκό ατόμων που ζητούμε την στήριξή σας για να καταφέρουμε να εφαρμόσουμε και να ολοκληρώσουμε το αναπτυξιακό και πολυτομεακο πρόγραμμα του Περιφερειάρχη κ.  Κατσιφάρα.

Με μπροστάρη τον ίδιο, έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο, του οποίου αξιοποιούμε την πείρα του στην διοίκηση, στην τοπική αυτοδιοίκηση, στον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων, συνεχίζουμε σταθερά!

Δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά σαφώς και σίγουρα υπάρχουν πολλά προβλήματα ακόμα να λυθούν. Όμως με στρατηγική, θέληση και σχέδιο θα τα αντιμετωπίσουμε..

Ο δικός μας δρόμος θα είναι ο δρόμος της ευθύνης, της σκληρής δουλειάς, της συνεργασίας, του ανοικτού πνεύματος, της ενότητας και της ομαδικότητας.

Πιστεύω ότι στις περιφερειακές εκλογές  του Μαΐου, οι πολίτες θα ψηφίσουν υπεύθυνα ανθρώπους που θα τους μιλήσουν με συγκεκριμένες προτάσεις και ιδέες. Δεν υπάρχουν περιθώρια για πειράματα, ιδιαίτερα στο νομό μας.

Προσωπικά με ρεαλισμό και επίγνωση, εάν οι συμπολίτες μου μου δώσουν την ευκαιρία, δεσμεύομαι να εργαστώ από την επόμενη μέρα των εκλογών με αποτελεσματικότητα, διαφάνεια και ανιδιοτέλεια, για να κάνω το μέγιστο δυνατό για ένα καλύτερο μέλλον στην Ηλεία μας. Να έχουν οι Ηλείοι πολίτες την ποιότητα ζωής που τους αρμόζει και οι νέοι μας προοπτικές να μείνουν στον τόπο τους.

Με απόλυτη ειλικρίνεια θεωρώ πως ο Περιφερειάρχης μας, κ. Κατσιφάρας έχει δώσει μεγάλο αγώνα για αυτό και θα συνεχίσει να το κάνει.  Αξίζει την εμπιστοσύνη μας! Και καλώ όλους τους συμπολίτες μου να  ψηφίσουν στις εκλογές του Μαΐου χωρίς προκαταλήψεις, με αντικειμενικά κριτήρια και με υπευθυνότητα γιατί όπως προείπα δεν είναι ώρα για πειράματα. Στηρίζουμε έναν άνθρωπο που σε περίοδο βαθιάς κρίσης κατάφερε τόσα πολλά! Ας αναλογιστούμε τι μπορεί να επιτύχει λοιπόν από εδώ και στο εξής..

Στις εκλογές του Μαΐου συνεχίζουμε την πορεία της Δυτικής Ελλάδας προς τα εμπρός!

Ορφέας Σπ. Παπαζαφειρόπουλος

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Ηλείας

Με το συνδυασμό «Δικαίωμα στη Πρόοδο», Απόστολος Κατσιφάρας

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα