ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ουδέν κρυπτόν» από τα επιτελεία των τεσσάρων «ισχυρών» της Γ΄ Εθνικής


Επισκέψεις και μάλιστα πολύ σημαντικές είχαμε στο χθεσινό φιλικό ανάμεσα στον Αστέρα και την Καλαμάτα στο δημοτικό στάδιο της Αμαλιάδας. Άνθρωποι άλλων ομάδων του ομίλου, αλλά και οι προπονητές, βρέθηκαν εκεί να παρακολουθήσουν το πολύ ενδιαφέρον φιλικό ανάμεσα στον Αστέρα και την Καλαμάτα. Αντιπροσωπείες από τον Πανηλειακό και τον Αστέρα Βλαχιώτη, βρέθηκαν στο γήπεδο, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον Αστέρα και την Καλαμάτα, δυο από τις ομάδες που αποτελούν φαβορί (μαζί με Πανηλειακό και Βλαχιώτη) για τις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός του Πανηλειακού Γιώργος Κούτσης, ενώ λίγο πιο πέρα, βρισκόταν ο τεχνικός του Αστέρα Βλαχιώτη Μίκι Τσίρκοβιτς, παρέα με τον πρόεδρο του Αστέρα Βλαχιώτη Δημήτρη Μανιατάκο. Κοντά τους μάλιστα βρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος του Αστέρα Αμαλιάδας Κώστας Νικολόπουλος, ο οποίος γνωρίζεται με τον Μίκι Τσίρκοβιτς.

Εικόνα για τον Αστέρα Αμαλιάδας απέκτησε πλέον και η τεχνική ηγεσία της Καλαμάτας, με τον Έλβιο Μάνα να κρατάει διαρκώς σημειώσεις, ενώ αντίστοιχα το ίδιο συνέβη και με τον Αστέρα, με τον Πέτρο Μίχο, να «σκανάρει» με τη σειρά του την ομάδα της Καλαμάτας.

Νωρίτερα ο Πέτρος Μίχος είχε επισκεφθεί τον Πύργο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανηλειακό και την Αχαϊκή.

Πλέον ισχύει η παροιμία που λέει «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον». Οι τέσσερις πρωτοκλασάτες ομάδες του πρωταθλήματος (Αστέρας, Πανηλειακός, Καλαμάτα, Βλαχιώτης) και τα επιτελεία τους,  γνωρίζουν πολύ καλά η μία την άλλη και προμηνύεται ένα εξόχως ενδιαφέρον πρωτάθλημα, το οποίο αρχίζει την 1η Οκτωβρίου.