Ουδεμία η σχέση Δημήτρη Χούλη με την Durostick ABEE

spot_img

Προτεινόμενα

Καμία σχέση δεν υπάρχει ανάμεσα στον Δημήτρη Χούλη, ο οποίος εμφανίστηκε πρόσφατα ως ενδιαφερόμενος να βοηθήσει οικονομικά τον Αστέρα Αμαλιάδας με την εταιρεία Durostick ABEE.

Κατόπιν αυτών των στοιχείων που προκύπτουν, η ειδησεογραφική ιστοσελίδα/ιστότοπος www.ilia.news(https//ilia.news) και ειδικότερα  συντάκτης της στήλης «Αθλητισμός» Κωνσταντίνος Κουτσουβέλης δηλώνει ότι παραπλανήθηκε από αναξιόπιστες πηγές που τον οδήγησαν στη σύνταξη δημοσιευμάτων τα οποία είναι ανακριβή. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα που δημοσιεύτηκε με ημερομηνία 20 Σεπτεμβρίου 2018 και συγκεκριμένα στη στήλη «Αθλητισμός» και με τίτλο «Αποκλειστικό: «Συμπαίκτης» του Κονδύλη ο Δημήτρης Χούλης (Durostick)””, περιέχει ανακρίβειες και αναλήθειες, οι οποίες δημιουργούν την πεπλανημένη εικόνα ότι η εταιρεία Durostick ABEE σχετίζεται με πρόσωπο το οποίο προτίθεται να χρηματοδοτήσει αθλητικές ομάδες, χωρίς να βασίζεται σε κανένα πραγματικό περιστατικό ή αποδεικτικό στοιχείο. Επίσης η δημοσίευσή του πραγματοποιήθηκε –κατά παράβαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας- χωρίς προηγούμενη επικοινωνία με την εταιρεία Durostick ABEE, ώστε να επιβεβαιωθεί η αναλήθειά του. Στο πλαίσιο αυτό, η στήλη και ο συντάκτης της, Κωνσταντίνος Κουτσουβέλης, επιθυμεί να ξεκαθαρίσει στο αναγνωστικό κοινό, αλλά και σε όλους όσους αναπαρήγαγαν τα σχετικά δημοσιεύματα, τα εξής:

Α) Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει καμία σχέση του κατονομαζόμενου στο ανωτέρω δημοσίευμά μας, κ. Δημητρίου Χούλη, με την εταιρεία Durostick AΒΕΕ, αφού το πρόσωπο αυτό δεν ανήκει δεν ανήκει ούτε στα μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου, ούτε είναι μέτοχος της εταιρείας, ούτε είναι καθ’ οιονδήποτε τρόπο στέλεχος ή έστω απλός υπάλληλος της εν λόγω εταιρείας.

Β)Από πουθενά δεν προκύπτει η παραμικρή ανάμιξη της εταιρείας Durostick ΑΒΕΕ σε συζητούμενη χρηματοδότηση αθλητικών ομάδων, όπως ανακριβώς αφέθηκε να εννοηθεί.

Η στήλη και ο συντάκτης της Κωνσταντίνος Κουτσουβέλης, δεσμεύεται στο εξής να επιτελεί προσεκτικότερα το καθήκον της για τη δημοσίευση της αλήθειας και να προβαίνει σε ενδελεχή διασταύρωση των στοιχείων και των πηγών της πριν δημοσιεύσει τόσο σημαντικές αναφορές σε αναγνωρίσιμες εταιρείες, όπως η εταιρεία Durostick ABBE, που έχουν σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα