Οφειλόμενη Απάντηση Νο1 – (Περί Μουσικού Σχολείου ο λόγος….)

spot_img

Προτεινόμενα

Είχα πράγματι πολύ καιρό να γελάσω. Φρόντισε όμως γι’ αυτό ο  Δήμαρχος Πηνειού ο κ. Ανδρέας Σπ. Μαρίνος. Ο οποίος μας μίλησε για πατεράδες νικών και πολλά συναφή, καθώς για νυχτερίδες και αράχνες κλπ.

Μας υπέδειξε πως με δύο επισκέψεις γίνονται όλα. Προφανώς δε περίμενα τίποτα παραπάνω από έναν άνθρωπο που έχει παντελή άγνοια για τα απλά πράγματα της Αυτοδιοίκησης α΄ βαθμού. Σκεφτείτε λοιπόν τι θα μπορούσε να περιμένει κάποιος από το συγκεκριμένο κύριο για τα δύσκολα πράγματα δηλαδή για έργα και για διαχείριση κρίσεων. Εγώ μιλάω με ημερομηνίες, με στοιχεία, με μελέτες, με εγκρίσεις, με χρηματοδοτήσεις, με συντονισμένες διαδικασίες ενώ αυτός με τις γνωστές πολιτικάντικες ατάκες  ξεπερασμένων εποχών. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ως προς τις οφειλόμενες ενημερώσεις  θα τον περιμένω με καρτερικότητα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ακολουθήσουν και άλλες οφειλόμενες ενημερώσεις , γιατί θα πρέπει οι πολίτες να μαθαίνουν την αλήθεια .

Όσον αφορά τέλος για την δεινή ήττα που ισχυρίζεται για την παράταξη του κ. Γεωργόπουλου καθολικού διαδόχου μου στην Δημοτική Ενότητα Βαρθολομιού θα τον προσκαλέσω να δούμε το αποτέλεσμα στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Του εύχομαι να μην κρυφτεί και να έχει μαζί του τις Δηλώσεις στήριξης που πρόσφατα ζήτησε…… (το μέγιστο της ανασφάλειας)

Υ.Γ. 1. Αν δεν είχατε τον κ. Θεοδωρακόπουλο Παναγιώτη μαζί σας πολύ φοβάμαι ότι θα είχατε άλλη τύχη…..

Υ.Γ. 2. Τα χειροφιλήματα , τα χτυπήματα στην πλάτη , οι υποκλίσεις και οι υποκριτικές χαιρετούρες δεν συνάδουν με τον θεσμό του Δημάρχου παρά μόνο η σοβαρότητα , η στιβαρότητα, η υπευθυνότητα, η εντιμότητα, η αποφασιστικότητα, η μαχητικότητα, η καλλιέργεια πνεύματος και ψυχής.

Υ.Γ. 3. Τα καλύτερα έρχονται …. Καληνύχτα σας!!!

 

ΑΛΕΞΙΟΣ ΑΘ. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ

πρ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα