ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο άλλοτε πρόεδρος των Red Boys Αντώνης Κανελλόπουλος, πρόεδρος του Πανηλειακού

  • 130
    Shares

Η αρχική σαστιμάρα της συνέλευσης του Πανηλειακού, η οποία και έδειχνε ότι δεν θα βγάλει αποτέλεσμα, έδωσε τη θέση της στον ενθουσιασμό ότι νέος αέρας πνέει.  Και ήταν η καταλυτική πρωτοβουλία των φιλάθλων να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα όχι απλά να κινηθούν οι διαδικαδίες ανάδειξης νέου Δ.Σ., αλλά και μέσα από τις διεργασίες που έγιναν, να προκύψει κι άλλο πρόσωπο που αποδέχεται να ηγηθεί του Δ.Σ. Το πρόσωπο αυτό είναι ο άλλοτε επικεφαλής των οργανωμένων φιλάθλων, Αντώνης Κανελλόπουλος.

Γι’ αυτό το σκοπό μάλιστα, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, τέθηκε στο τραπέζι να προωθηθεί αυτή η περίπτωση και έτυχε καθολικής αποδοχής. Ένας νέος άνθρωπος ο οποίος και θα εκφράσει αυτή τη νέα προσπάθεια. Μάλιστα προτάθηκε για τον απερχόμενο πρόεδρο Χρήστο Χίτο, να του απονεμηθεί ο τίτλος του επίτιμου προέδρου

Αύριο αναμένεται το Δ.Σ. να συγκληθεί και μαζί με τα μέλη της επιτροπής, να καταστρώσουν τα σχέδια, καταθέτοντας τα απαραίτητα έγγραφα για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.


  • 130
    Shares