ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Άρης Κουλούρης επέρριψε ευθύνες στην ΕΠΟ για την απώλεια του αυτοδιοίκητου (βίντεο)

  • 34
    Shares

Θέση για τα δρώμενα στο ποδόσφαιρο, αλλά και τη μη παροχή στήριξης στις τελευταίες διοικήσεις της ΕΠΟ, εκείνες των Γκιρτζίκη και Γραμμένου, πήρε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ Άρης Κουλούρης στην εκδήλωση της κοπή Πίτας της ΕΠΣ Ηλείας. Ο Άρης Κουλούρης, υπεραμύνθηκε του αυτοδιοίκητου, το οποίο όπως είπε, απωλέσθη, εξαιτίας των πολιτικών διοίκησης που άσκησαν οι τελευταίες διοικήσεις της ΕΠΟ, με τις οποίες η ΕΠΣΗ διαχώρισε τη θέση της και ουσιαστικά βρέθηκε απέναντι.

 

Ο Άρης Κουλούρης, υπογράμμισε ότι «η αντικειμενικά άσχημη θέση στην οποία έχει οδηγηθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς και η επερχόμενη επιτροπεία από την UEFA και τη FIFA, δικαιώνουν τη θέση μας και κατ΄ επέκταση και τη δική σας θέση, που διαχωρίσαμε τη θέση μας από τις τελευταίες διοικήσεις της ΕΠΟ, όσον αφορά τον τρόπο διοίκησης του ποδοσφαίρου γενικότερα. Διότι επιβάλλεται η αποχή από θέσεις εξουσίας, με αυτούς που οδηγούν το ποδόσφαιρο στο τέλμα, την απαξίωση και επέτρεψαν στην Πολιτεία να αλώσει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και να στερήσει τη δυνατότητα από εμάς και εσάς, να αποφασίσουμε για το ποδόσφαιρο. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε όπως πάντα με σοβαρότητα, δίχως προσωπική προβολή, να αγωνιζόμαστε για τη διεκδίκηση των επιχορηγήσεων, τη βελτίωση λειτουργίας των σωματείων και την επαναφορά του αυτοδιοίκητου στο ποδόσφαιρο».

 

Βαγγόπουλος: «Δυνατές ομάδες με διαδικασία συγχωνεύσεων»

Στην εκδήλωση, τιμήθηκε για την προσφορά του στο ηλειακό ποδόσφαιρο, ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του Πανηλειακού Θοδωρής Βαγγόπουλος, ο οποίος πήρε τον λόγο και είπε ότι το μέλλον του ηλειακού ποδοσφαίρου, επιβάλλει πιο ισχυρές ομάδες, οι οποίες θα προκύψουν μέσα από τη διαδικασία των συγχωνεύσεων.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω, στο οποίο μιλούν μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής, Κώστας Νιπεργιάλης, εκπρόσωπος των χορηγών του Πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας, CENTRAL Café Bar και KINGDOM, καθώς επίσης και ο πρώτος σκόρερ του περσινού Πρωταθλήματος της κατηγορίας, Παναγιώτης Καρασκούτης. Ο 41χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος με την παρουσία του στα γήπεδα δίνει το παράδειγμα στα νέα παιδιά, υπογράμμισε τη σημασία να στραφεί η νεολαία στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:


  • 34
    Shares