ΗΛΕΙΑ

Ο Αγγελόπουλος στον Ατρόμητο Βαρβάσαινας


Ο Χρήστος Αγγελόπουλος είναι ο νέος τεχνικός του Ατρομήτου Βαρβάσαινας. Ο πρώην προπονητής της Ολυμπιάδας, κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, από την Α2 κατηγορία, αναλαμβάνοντας την  τεχνική ηγεσία των Λιονταριών, στη θέση του απερχόμενου Δημήτρη Κυριακόπουλου.

Ο Ατρόμητος, μετά από τρία χρόνια συνεργασίας με τον Κυριακόπουλος, γυρίζει σελίδα. Ο Πρόεδρος του Ατρομήτου Θανάση Τσόπελας και το Δ.Σ., ευχαρίστησαν τον Κυριακόπουλο για την τριετή συνεργασία τους και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο νέος τεχνικός του Ατρομήτου, Χρήστος Αγγελόπουλος, ο οποίος συνδέεεται προσωπικά με τον σύλλογο, τον οποίο έχει υπηρετήσει και ως ποδοσφαιριστής, ανέφερε:

Ο Ατρόμητος είναι η ομάδα που με ανέδειξε ποδοσφαιρικα, απ τις ομάδες τις καρδιάς μου, επιστρέφω μετά από 12 χρόνια περιπου, παλι με πρόεδρο τον Τσοπελα. Στόχος μια καλή πορεια με το υλικό που υπάρχει και την ανάδειξη νέων ταλέντων. Ενώ ίσως γίνουν δυο τρεις προσθηκες να συμπληρωθεί ένα ρόστερ που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας”.

Ο Χρήστος Αγγελόπουλος, δεν αποκλείεται μάλιστα να έχει διπλό ρόλο στην ομάδα, καθώς εκτός από προπονητή, να είναι και παίκτης.