Ο αγιασμός, η πρώτη προπόνηση, η θερμή υποδοχή από τον κόσμο (Φώτο)

spot_img

Προτεινόμενα

Παρουσία περίπου εκατό φιλάθλων, οι οποίοι μέσα στο κατακαλόκαιρο άφησαν τις παραλίες για να βρεθούν κοντά στον Αστέρα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Προηγήθηκε η συνέντευξη Τύπου και παρουσίαση του Μίχου και των συνεργατών του, ενώ ακολούθησε ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση,εκεί γύρω στις 6:30μ.μ. Και λίγο αργότερα, στις 8μ.μ. η διοίκηση του Αστέρα Αμαλιάδας, ανακοίνωσε και παρουσίασε το νέο μεταγραφικό της απόκτημα, τον Λόρι Κέρι.

Κατά τον αγιασμό, παρέστη σύσσωμη η διοίκηση με τα μέλη της. Ο κόσμος, χειροκρότησε την ομάδα, επιφύλαξε θερμή υποδοχή στον μεγάλο χορηγό της ομάδας Θανάση Παπαγεωργίου, ο οποίος φτάνοντας στο γήπεδο γύρω στις 6:10μ.μ., συνοδευόμενος από τον Δημήτρη Νάστο, έτυχε της υποδοχής του Βαγγέλη Αγγελή, ο οποίος τον συνόδευσε  στα αποδυτήρια, προκειμένου να απευθύνει χαιρετισμό στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Εν συνεχεία, ακολούθησε ο αγιασμός, ενώ στο τέλος, όλοι μαζί, με ένα εικόνισμα στη μέση, τεχνική ηγεσία, παίκτες και διοίκηση, έσφιξαν τα χέρια φωνάζοντας δυνατά «Αστέρας», μέσα σε θερμά χειροκροτήματα από τους φίλους της ομάδας, ενώ κάποια καπνογόνα χρώματος βυσσινί άναψαν, για να δώσουν ξεχωριστό χρώμα στην ατμόσφαιρα.

Άλλη  μια χρονιά βρίσκει τον Αστέρα να ξεκινάει με μεγάλα όνειρα, αλλά αυτή τη φορά, όλοι ήταν πεπεισμένοι ότι ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, αυτά τα όνειρα να γίνουν και πραγματικότητα. Όλοι οι παρευρισκόμενοι, παλιοί και νέοι φίλαθλοι, παλιές δόξες της ομάδας και παράγοντες, υπογράμμιζαν την τεράστιας σημασίας συμβολή του Θανάση Παπαγεωργίου, η παρουσία του οποίου μπορεί να αλλάξει τη ροή των πραγμάτων και να κάνει τον λαοφιλή σύλλογο πρωταγωνιστή, να πάρει τη θέση που του αξίζει. Τέσσερις δεκαετίες και πλέον, ο Αστέρας αντιμετωπίζει τα δικά του μικρά και μεγάλα προβλήματα, κυρίως οικονομικής φύσεως. Η εμφάνιση στα πράγματα του συλλόγου ενός τέτοιου επιχειρηματία, ο οποίος συμμετέχει στη διοίκηση, είναι από μόνο του ένα γεγονός ιστορικής σημασίας για ένα σύλλογο ο οποίος μέχρι τώρα μπορεί να μην είχε ευκολία στον οικονομικό τομέα, αλλά είχε πάντοτε πιστούς οπαδούς και μια πόλη η οποία τον λάτρευε.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα