ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας με τους νέους του νομού στην Κουρούτα (βίντεο)


Με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και ένα κουτί με τοπικά προϊόντα υποδέχθηκαν το απόγευμα οι νέοι του νομού τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα στην Κουρούτα. Ανάμεσά τους φοιτητές, νέοι αγρότες, νέοι επαγγελματίες, άνθρωποι που ξεκινούν τώρα να «στήνουν» τις ζωές τους. Δεκάδες όμως και οι φίλοι και τα στελέχη του κόμματος που βρέθηκαν στην Κουρούτα αλλά έμειναν έξω από το κατάστημα «Destino» αφήνοντας… «τόπο στα νιάτα»!

Τα θέματα των νέων αγροτών δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από μια τέτοια συζήτηση, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μένει εντυπωσιασμένος από το νεαρό της ηλικίας του εκπροσώπου των νέων αγροτών στο «τραπέζι».

Άλλο μεγάλο «κεφάλαιο» τα προβλήματα και τα θέματα των φοιτητών, ενώ από τις παρουσίες δεν έλειπε και φοιτήτρια της Σχολής Γεωπονίας της Αμαλιάδας, της μία από τις δύο σχολές που «έχασε» η Ηλεία!

Η συζήτηση κράτησε αρκετή ώρα, μέσα σε ευχάριστο αλλά και πολλές φορές «σοβαρό» ύφος, αφού τα «παράπονα» και τα προβλήματα που βγήκαν από τα «στόματα» των νέων ανθρώπων του νομού… δεν ήταν και λίγα!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι όπως και στον Πύργο έτσι και στην Κουρούτα, ο Αλέξης Τσίπρας έτυχε θερμότατης υποδοχής από τον συγκεντρωμένο κόσμο!