ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο «Αστερίτης» Άγγελος Αναστασιάδης προ των πυλών της Εθνικής

  • 20
    Shares

Τη λύση της συνεργασίας της Εθνικής Ελλάδας με τον Μίκαελ Σκίμπε αποφάσισε σήμερα το πρωί η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Σύμφωνα με όλα τα ρεπορτάζ, διάδοχός του θα είναι ένα πρόσωπο γνώριμο στην Ηλεία, ιδιαίτερα αγαπητό από την κοινωνία της Αμαλιάδας, ένας άνθρωπος ο οποίος στα πρώτα βήματα της προπονητικής του καριέρας, εργάστηκε στον Αστέρα Αμαλιάδας, με τη διπλή ιδιότητα του παίκτη και προπονητή. Μάλιστα πρόπερσι, κατά τον εορτασμό των εβδομηντάχρονων του Αστέρα Αμαλιάδας, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να τον τιμήσει, σοβαροί όμως λόγοι τον κράτησαν στη Θεσσαλονίκη και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην Αμαλιάδα.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, αποτελεί εισήγηση του προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου, πρόταση η οποία πέρασε από την Εκτελεστική και πλέον ο Μακεδόνας τεχνικός αναλαμβάνει την γαλανόλευκη από τα παιχνίδια του Νοεμβρίου για το Nations League.

Η συμφωνία με τον Αναστασιάδη είναι για ένα χρόνο και εφόσον η Εθνική καταφέρει να προκριθεί στο Euro 2020 από τη διαδικασία των προκριματικών θα ανανεώσει αυτόματα για ένα ακόμα έτος. Σε διαφορετική περίπτωση θα επανεξεταστεί.

Σε ό,τι αφορά την αποζημίωση του Σκίμπε αυτή ανέρχεται στα 550.000 ευρώ και στην ΕΠΟ θέλουν να «κόψουν» το ποσό περίπου στο 50%.


  • 20
    Shares