ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΠΗΝΕΙΟΥ

Ο Βασίλης Μαρίνος υποψήφιος με τον Πάνο Θεοδωρακόπουλο

  • 10
    Shares

Δήμος Πηνειού – Νέα Εποχή

Ο Βασίλης Μαρίνος υποψήφιος με τον Πάνο Θεοδωρακόπουλο

Ο Δήμος Πηνειού ετοιμάζεται να ανανεωθεί και να αλλάξει ριζικά με παραγωγικούς ανθρώπους που μοιράζονται το όραμα του Πάνου Θεοδωρακόπουλου

Ο συνδυασμός του Πάνου Θεοδωρακόπουλου «Δήμος Πηνειού – Νέα Εποχή» συνεχίζει δυναμικά με αέρα νίκης για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Ο Δήμος Πηνειού μέσα από το όραμα του κ. Θεοδωρακόπουλου ετοιμάζεται να ανανεωθεί και να αλλάξει ριζικά με παραγωγικούς ανθρώπους, φρέσκους σε ιδέες, γεμάτους διάθεση για δημιουργία μέσω της προσφοράς τους στα κοινά.

Στην μεγάλη παράταξη νίκης ήρθε να προστεθεί μία ακόμα «δυνατή» υποψηφιότητα, ένας επιχειρηματίας με προσφορά χρόνων στο Δήμο Πηνειού. Ο λόγος για τον Βασίλη Μαρίνο, που πλέον βρίσκεται και αυτός στο πλευρό του Πάνου Θεοδωρακόπουλου και θα είναι για πρώτη φορά υποψήφιος σε δημοτικές εκλογές.

Ο Βασίλης Μαρίνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καρδιακαύτι του Δήμου Πηνειού όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως αγροκτηνοτρόφος – επιχειρηματίας.  Ασχολείται πρώτη φορά με την αυτοδιοίκηση και είναι υποψήφιος της «Νέας Εποχής».

Όπως τονίζει ο κύριος Μαρίνος διατηρεί χρόνια οικογενειακή φιλία με τον κύριο Θεοδωρακόπουλο και αποφάσισε να τον στηρίξει στην υποψηφιότητα του για Δήμαρχος γιατί είναι ένας άνθρωπος με δύναμη και ισχυρή θέληση που μπορεί να αναδείξει την περιοχή μας μέσω του αγροτουρισμού και της αγροκτηνοτροφίας .

«Η περιοχή μας ασχολείται κατά μεγάλο βαθμό με τον πρωτογενή τομέα και μέσα στους στόχους μας είναι η στήριξη του κλάδου μέσα από προγράμματα που τρέχουν κατά καιρούς ώστε να αναδειχθεί και να αναπτυχθεί ο πρωτογενής τομέας όπως του αξίζει», αναφέρει ο Βασίλης Μαρίνος.


  • 10
    Shares