ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Ο γνωστός δικηγόρος και ο φίλος του, «εμβολίζουν» την ενότητα του κόμματος !


Ενώ η Νέα Δημοκρατία είναι σε ετοιμότητα και αναμονή πρόωρων εθνικών εκλογών, έχει να αντιμετωπίσει και τις τοπικές εσωκομματικές εκλογές που σε κάποιες περιοχές δημιουργούνται εσωκομματικές κόντρες .

Στην Ηλεία φαίνεται να έχει προβάδισμα ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Χήνος, αφού από το ρεπορτάζ μαθαίνουμε ότι ο νυν πρόεδρος κ.Γαβράς δεν έχει φιλικές σχέσεις συνεργασίας με τις μεγαλύτερες ΔΗΜΤΟ της Ηλείας, αλλά σίγουρα δεν ψηφίζουν μόνο οι ΔΗΜΤΟ αλλά και οι «εγγεγραμμένοι υποστηρικτές» του κόμματος .

Στις τοπικές ΔΗΜΤΟ της Ηλείας οι εκλογικές «μάχες» προχωρούν με χαμηλούς τόνους, εκτός από την ΔΗΜΤΟ της Ήλιδας, που ο γνωστός δικηγόρος χωρίς να ειναι «τίποτα» στο κόμμα και μη σεβόμενος την ιεραρχία θέλησε να επιβληθεί στις διεργασίες των εσωκομματικών εκλογών της ΔΗΜΤΟ Ήλιδας, με το να επιθυμεί να «ξηλώσει» το Προεδρείο της ΔΗΜΤΟ Ήλιδας, ως δήθεν παλαιωμένο και ανέφερε καθημερινά σε όλους, ότι πρέπει να υπάρξει ανανέωση με σκοπό να προωθήσει τον γνωστό φίλο του «Συλλογάκια 2 ή Φλουράκια» ως πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Ήλιδας .

Τελικά ο «Συλλογάκιας 2 ή Φλουράκιας» (που πραγματικά είναι πολύ πιο μικρός ηλικιακά από τον νυν πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ) τα έβαλε κάτω «αυτοκαταμετρήθηκε» και δεν του βγαίναν τα ψήφαλάκια .

Μετά την «αυτοκαταμέτρηση του», ανακοίνωσε στον Δικηγόρο ότι δεν θέλει να ειναι υποψήφιος και να βάλουν τον «Συνταξιούχο» (που για την ιστορία είναι πιο μεγάλος σε ηλικία από τον νυν πρόεδρο) αφού δεν μπορούσαν να κάνουν πίσω λόγω του ότι είχαν χαλάσει τις σχέσεις τους με την υπάρχουσα ΔΗΜΤΟ και αυτοί ήταν εξαγριωμένοι μαζί τους λόγω της απαράδεκτης συμπεριφορά τους .

«Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» για τον Δικηγόρο που άρχισε να «πετά χρήματα» στον «Συνταξιούχο» για να κερνά στα καφενεία και να κάνουν εγγραφές , αν καί ερωτηματικό είναι αν θα ψηφίσει κανένας το «εκλεκτό θύμα» που βρήκαν για να «ξεφτιλιστούν» όλοι μαζί σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές…

Από το ρεπορτάζ είμαστε σε θέση να ξέρουμε ότι ο νυν Πρόεδρος κ.Χριστοφόρου είχε αποφασίσει από πολλούς μήνες πριν, να μην ειναι «μπροστά πάλι» και να ακολουθήσει ένας νεότερος .

Από πληροφορίες μάθαμε ότι η ηγεσία του κόμματος ήταν αρνητική στην απόφαση του αυτή και προσπάθησαν να τον αποτρέψουν να την πραγματοποιήσει .Αυτός τους υποσχέθηκε ότι θα ειναι κοντά στην ΔΗΜΤΟ Ήλιδας σαν «Στρατιώτης» και ότι με το κ.Φουντά έχει άριστες σχέσεις και θα ειναι δίπλα του .

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι για το ψηφοδέλτιο του κόμματος,οι Πρώην και νυν Βουλευτές δεν παίρνουν θέση για τις εσωκομματικές εκλογές και δεν εκδηλώνονται για το καλό του κόμματος και για την διατήρηση της ενότητας .

Μόνο ο Δικηγόρος «Τίποτας στο κόμμα» και ένας πρώην βουλευτής από τον Κάμπο φαίνονται να έχουν εκδηλωθεί για τις μονομερείς προτιμήσεις τους .

Ευτυχώς αυτοί οι δυο δεν φαίνονταν να ειναι στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις ερχόμενες εκλογές και μετά από αυτά που πράττουν και «εμβολίζουν» την ενότητα των στελεχών στην Ηλεία  δεν θα ειναι σίγουρα, αφού μαθαίνουμε ότι έχει ενημερωθεί η ηγεσία της Πειραιώς .