ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ

Ο Δήμαρχος Ήλιδας ευχαριστεί και συγχαίρει δημόσια…


«Ο Δήμαρχος Ήλιδας ευχαριστεί και συγχαίρει δημόσια για την πολύτιμη προσφορά τους, τους άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, αλλά και τους εθελοντές που συμμετείχαν στην κατάσβεση των πυρκαγιών της 20ης και 21ης Αυγούστου 2018»

Ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος με επιστολές του ευχαρίστησε και συνεχάρη τις Πυροσβεστικές και Αστυνομικές δυνάμεις, που συμμετείχαν στην κατάσβεση των πυρκαγιών οι οποίες σημειώθηκαν στις τοπικές κοινότητες Δαφνιώτισσας και Γερακίου Δήμου Ήλιδας (μαζί με τον οικισμό Ανάληψη), την 20η και 21η Αυγούστου 2018.

Ειδικότερα, συνεχάρη τους αρχηγούς της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για την υποδειγματική συνεργασία των υπηρεσιών τους με τον Δήμο, αλλά και τις Πυροσβεστικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Νομού Ηλείας και της Αμαλιάδας για την υπερπροσπάθεια των ανδρών τους.

Όπως τόνισε στα ευχαριστήρια – συγχαρητήρια τηλεγραφήματα: «Ο Δήμος Ήλιδας κατά τις δύσκολες ώρες της φωτιάς είχε υποδειγματική συνεργασία με τις Πυροσβεστικές και Αστυνομικές δυνάμεις και όλοι μαζί –φορείς, υπηρεσίες, εθελοντές και κάτοικοι των πληγεισών περιοχών– συμβάλλαμε καταλυτικά στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Η ανιδιοτελής συμμετοχή όλων λειτούργησε αποτελεσματικά και παρά τις σοβαρές ζημιές που άφησε η πυρκαγιά, απετράπησαν τα χειρότερα. Στην απρόσωπη καθημερινότητα που ζούμε σας αξίζει η αναγνώριση και η ευγνωμοσύνη όλων μας».

Επίσης, ξεχωριστή στη διαδικασία της κατάσβεσης των πυρκαγιών ήταν η συνδρομή των αντιδημάρχων και των μελών  της δημοτικής αρχής, όπως και του Δημοτικού Συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Βαγγέλη Χριστοφόρου  αλλά και των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Δαφνιώτισσας, Γερακίου και των όμορων Κοινοτήτων, τον Σύμβουλο του οικισμού Ανάληψης   οι οποίοι από κοινού με τις τοπικές ομάδες  εθελοντών και των κατοίκων του χωριού, συνέδραμαν στο έργο των πυροσβεστών καθώς επίσης και των εμπλεκόμενων υπαλλήλων Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Καθαριότητας Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου του Δήμου.