ΗΛΕΙΑ ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γεώργιος Γεωργιόπουλος με αντιπροσωπεία της οργανωτικής επιτροπής TOKYO 2020

  • 5
    Shares

Συνάντηση είχε σήμερα στο δημαρχείο Ολυμπίας ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Γεώργιος Γεωργιόπουλος με αντιπροσωπεία της οργανωτικής επιτροπής TOKYO 2020,με αφορμή την αφή της ολυμπιακής φλόγας για τους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο 2020 που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου 2020,στη συνάντηση συμμετείχαν  εκπρόσωποι της Ελληνικής αλλά και της διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής,καθώς  και η χορογράφος και επίτιμη δημότης Αρχαίας Ολυμπίας κα Άρτεμις ιγνατίου,και οι αντιδήμαρχοι κ.Σπηλίοπουλος Χάρης και κα.Αντωνοπούλου Ρόη.

Αντικείμενο των συνομιλιών αποτέλεσε η αναγκαιότητα προγραμματισμού των δράσεων που θα λάβουν χώρα στα πλαίσια της τελετής αφής της Ολυμπιακής φλόγας αλλά και η ανάπτυξη κοινών δράσεων στους τομείς του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Ο δήμαρχος κ. Γεώργιος Γεωργιόπουλος αφού τους καλωσόρισε ανέφερε ότι ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη οργάνωση της τελετής αφής και των παράλληλων δράσεων.

Από πλευράς οργανωτικής επιτροπής Τόκιο 2020 κα.Hiromi kawamura επεσήμανε την σημασία που δίνει η επιτροπή στην διάδοση των ολυμπιακών αρχών και ιδιαίτερα στα μηνύματα που η φλόγα της Ολυμπίας εκπροσωπεί.


  • 5
    Shares