ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΥΡΓΟΥ

Ο δήμαρχος Πύργου μιλά… για όλους και για όλα!

  • 28
    Shares

Σε διάφορα θέματα, που αφορούν τόσο στη λειτουργεία του δήμου Πύργου όσο και στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, είχε την ευκαιρία να αναφερθεί ο δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, στο περιθώριο της χθεσινή συνέντευξης τύπου για την ανακοίνωση των πολιτιστικών δράσεων του δήμου.  

Αναφορικά με την λειτουργία του δήμου, ο κ. Αντωνακόπουλος είπε: «Η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε αγοράσει 70.000 ευρώ μέσα φωτισμού, τα οποία σαν διαδικασία δεν τα είχε κάνει σωστά και είναι εγκλωβισμένα και στα δικαστήρια. Δεν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε, αλλά θα πληρωθούν στο τέλος, γιατί θα δικαιωθεί στο Εφετείο ο άνθρωπος που τα είχε φέρει. Δεν μπορώ να πάρω υλικά που είναι επίδικα και να τα βάλω στην πόλη…

Πρέπει να μπούμε  σε μια κανονικότητα των διαδικασιών υπάρχουν φύλακες μέσα στις υπηρεσίες που συνεχώς δημιουργούν προβλήματα. Πας για το ΤΑΠ και κάνεις 5 μήνες να το πάρεις. Έστειλα 3 υπαλλήλους Τ.Ε. και πάλι τέσσερις  μήνες κάνουν για το ΤΑΠ.  Είμαστε σαδιστές στον πολίτη;  Για τον κόσμο βγήκαμε και όχι να κάνουμε τις μανίες μας εδώ.

Δεν μπορεί να μαζεύει τα έγγραφα ένας υπάλληλος  στο γραφείο του και να τα κοιτάζει επειδή έχει φοβίες ή δεν ξέρει τη δουλειά του και όλο αυτό να έχει τεράστιο κόστος στο όνομα της νομιμότητας. Αυτό είναι βαναυσότητα.  Και μετά αντιδρούν οι πολίτες και να τη πληρώσει κάποιος που δε φταίει. Δε μπορεί να  λέει κάποιος θα μου μετρήσεις τη δουλειά μου. Δίνουμε μάχη με τα θηρία γι’ αυτά τα προβλήματα»  συνέχισε ο επικεφαλής του δήμου  Πύργου, ο οποίος  έστειλε μήνυμα προς όλους «όταν θέλουν να κάνουν κακό στην πόλη, στις υπηρεσίες και στη Δ.Α.,  λαγός τη φτέρη κούναγε , κακό της κεφαλής του γιατί εγώ ξέρω τι γίνεται…».

Σε ότι αφορά δε στο λιμάνι του Κατακόλου, ανέφερε: «Βάλαμε το λιμάνι να δουλέψει, που από το Γενάρη μήνα δεν υπήρχε υπηρεσία τίποτα, και  ήταν λευκό χαρτί  που  δεν έκοβε χαρτιά. Έχουν μαζευτεί 600-700.000 ευρώ τα χρέη. Τι να κάνω σε 1-1,5 μήνα,  να μαζέψω όλα τα αμάζευτα. Φέραμε τους υπαλλήλους  στο δήμο  για να είναι εδώ όλοι μαζί και να μην πηγαινοέρχονται και να κάνουμε μια ομάδα εργασίας.  Οι χρήστες του λιμανιού έχουν βάλει τα λεφτά στην τράπεζα. Το λιμάνι  δεν μπορούσε να κόψει αποδείξει να τα πάρει διότι δεν λειτουργούσε η υπηρεσία. Υπάρχουν 1.200.000 ευρώ στην τράπεζα τα περυσινά, τα οποία τώρα με βάση τις καταθέσεις φτιάχνουμε το λογιστικό, κόβουμε τις αποδείξεις, ενώ είναι και 600.000 ευρώ αγωγές του παρελθόντος. Όλα αυτά θέλουν κάποιοι μάγοι σε 1,5 μήνα να τα έχουμε φτιάξει, να πληρωθούν όλοι, να γίνουν έργα στο λιμάνι φώτα, δέστρες κ.α. Τους αποδίδω στην κοινή λογική».


  • 28
    Shares