ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ

Ο Δήμος Ήλιδας και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ιστορική ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ


Ο Δήμος Ήλιδας και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ιστορική ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Παράλληλα, ο κύριος Χριστοδουλόπουλος εύχεται ολόψυχα στους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο  και τη διοίκηση της ομάδας να κατακτήσει τον επόμενο στόχο που είναι αυτός της ανόδου στην Football League, μέσω των αγώνων μπαράζ που θα διεξαχθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, κάνοντας για ακόμα μία φορά υπερήφανο τον φίλαθλο κόσμο του Δήμου μας και συνολικά της Ηλείας.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμαρχος Ήλιδας:

«Συγχαίρω θερμά τον ΑΣΤΕΡΑ μας για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και είμαι βέβαιος ότι, με την πολύτιμη συνδρομή όλων η ιστορική ομάδα της Αμαλιάδας θα επιτύχει και τον επόμενο στόχο της, που είναι αυτός της πολυπόθητης ανόδου.

Οι άνθρωποι του συλλόγου και ο φίλαθλος κόσμος του Δήμου μας με την παρουσία τους στην φετινή αγωνιστική περίοδο τίμησαν την αθλητική παράδοση της περιοχής και αποτελούν λαμπρό παράδειγμα για το μέλλον.

Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσετε να μας κάνετε όλους υπερήφανους!»