ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ

Ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης κοντά στους πληγέντες


Ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης με πρωτοβουλία  του Δημάρχου  Ναμπιλ Ιωσηφ Μοραντ   προχωρά στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν  περιοχές του Νομού Αττικής το τελευταίο 24ωρο.

Θα συγκεντρωθούν τα είδη στο Κέντρο κοινότητας του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης στα Λεχαινά  , όπως και στα 4 δημαρχεία   του Δήμου ,καθώς επίσης και στις παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Κάστρο Χλεμουτσι στις παραστάσεις «το μυστικό τραγούδι του Κάστρου»  στις 28 Ιουλίου και 4 Αυγούστου , οι οποίες θα είναι αφιερωμένες στη μνήμη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας.

Οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2623023000  και 2623023111 (Κέντρο Κοινότητας) και στα 4 Δημαρχεία προκειμένου να παραδίδουν εκεί τα είδη που θέλουν να προσφέρουν.

Επιπλέον και ο Δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης  θα διαθέσει από δικούς του πόρους είδη πρώτης ανάγκης (μέσω του Ερυθρού Σταυρού) προκειμένου να συμβάλλει στην ανακούφιση των πληγέντων ,τις πρωτες πολύ δύσκολες ώρες μετά την τραγωδία που έπληξε την χώρα μας.