ΗΛΕΙΑ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΕΙΑ

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης πραγματοποίησε απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου

  • 16
    Shares

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης στα πλαίσια πρόληψης από τον κορωνοϊό πραγματοποίησε απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω έλλειψης προσωπικού, με αίσθημα ευθύνης, απέναντι στους Δημότες μας, ξεκίνησε τις προληπτικές απολυμάνσεις σε όλους τους δημόσιους κοινόχρηστους χώρους σε κάθε χωριό και πόλη του Δήμου μας, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Απολυμαίνονται όλοι οι δημόσιοι κοινόχρηστοι χώροι, όπως παιδικές χαρές, δρόμοι, πεζοδρόμια, εκκλησίες, και οι κάδοι απορριμμάτων.

Για την απολύμανση χρησιμοποιήθηκαν ειδικά απολυμαντικά υγρά, μέσω υδροφόρου οχήματος του Δήμου.

Χθες Τετάρτη 18 Μαρτίου απολυμάνσεις έγιναν στη Ν. Μανολάδα, (Π.) Μανολάδα, Βάρδα, μαζί και το Κέντρο Υγείας Βάρδας, ο οικισμός Ψαριού, η Νεάπολη, και το Νησί.

Οι απολυμάνσεις συνεχίστηκαν και σήμερα Πέμπτη 19 Μαρτίου στο Καπελέτο, Κουρτέσι, Αρετή, Μυρσίνη και στη δομή του LM Village.

Το παρών κατά τη διάρκεια της απολύμανσης στη δομή των προσφύγων του LM Village στη Μυρσίνη, έδωσε και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Τσαούσης Κ. και η Αντιπρόεδρος κ. Σταυροπούλου Ι..

Μαζί με το Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης ενημέρωσαν τους εργαζομένους, καθώς και τους  Πρόσφυγες για τα μέτρα ατομικής αλλά και συνολικής  προφύλαξης απέναντι στην εξάπλωση του κορωνοϊού. Οι απολυμάνσεις συνεχίστηκαν στη Κ. Παναγιά, Νεοχώρι, Κυλλήνη, και στο λιμάνι.

Επίσης απολύμανση πραγματοποιήθηκε και μέσα στη πόλη των Λεχαινών.

Τη Παρασκευή 20 Μαρτίου οι απολυμάνσεις θα συνεχιστούν στις Τοπικές Κοινότητες Κάστρου, Άγιου Χαράλαμπου, Μέλισσας, Μπόρσιου, Αετοράχης, και σε όλη τη Δημοτική Ενότητα Ανδραβίδας.

Παρόντες κατά τη διάρκεια των απολυμάνσεων ήταν ο Δήμαρχος κ. Λέντζας Γ., καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας κ. Βαγγελάκος Π. και Σίνος Ν..


  • 16
    Shares