ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΖΑΧΑΡΩΣ-ΦΙΓΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο δήμος Ζαχάρως δίπλα στη νέα γενιά – βράβευσε στη Νέα Φιγάλεια μαθητές


Ο δήμος Ζαχάρως δίπλα στη νέα γενιά αφού βράβευσε στη Νέα Φιγαλεία στο παλιό Δημαρχείο τους μαθητές του Λυκείου Νέας Φιγαλείας ,οι οποίοι απέσπασαν σημαντικές διακρίσεις σε περιφερειακό και πανελλαδικό επίπεδο. Σε μία πολύ ωραία εκδήλωση εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής βράβευσαν τους μαθητές Κωνσταντίνο Καπλάνη ,Κωνσταντίνο Μπινιώρη, Άγγελο Τσέλα για το πρώτο βραβείο στο νομό Ηλείας στο πλαίσιο του διαγωνισμού πειραμάτων φυσικών επιστημών «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ EUSO 2018» και δεσμεύθηκαν για την κάλυψη των εξόδων από το δήμο για τη συμμετοχή στον Πανελλήνιο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί στις 27 και 28 Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Η κάλυψη των εξόδων αυτών θα γίνει από το δήμο ως μία μικρή έμπρακτη αναγνώριση και βοήθεια των μαθητών και καθηγητών τους σε αυτή την προσπάθεια τους .Είμαστε υπερήφανοι για την εξαιρετική προσπάθεια των μαθητών μας και των καθηγητών μας στη Νέα Φιγαλεία ανέφερε ο δήμαρχος Ζαχάρως Νίκος Φάμελος .

Επίσης βραβεύτηκαν η μαθήτρια Γεωργία Καπλάνη Για την κατάκτηση της πρώτης θέσης την έκθεση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό της Ελληνικής αντικαπνιστικής εταιρείας. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν Επίσης ο λυκειάρχης κ. Τζανέτος και ο μαθητής Κωνσταντίνος Καπλάνης.Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο επικεφαλής της πλειοψηφίας και πρώην Δήμαρχος Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος ο αντιδήμαρχος Νέας Φιγαλείας Δ Βιλαράς ,και από την Μείζονα μειοψηφία ο κύριος Αλεξανδρόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, καθηγητές, γονείς ,μαθητές κ.α .