ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΕΙΑ ΗΛΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος θέτει την Ηλεία στο επίκεντρο


Η ανησυχητική στασιμότητα ανάπτυξης του Νομού Ηλείας, του Νομού μας, ενός τόπου τόσο προικισμένου με σπάνιους πολιτισμικούς και φυσικούς πόρους αλλά και με τεράστιες δυνατότητες και προοπτικές ανάπτυξης, είναι κάτι που με θλίβει βαθιά και ταυτόχρονα με έχει ωθήσει την τελευταία δεκαετία, κυρίως, να δραστηριοποιούμαι έντονα συμβάλλοντας σε προσωπικό επίπεδο σε δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα και έργα κοινωφελούς σκοπού.

Παρακολουθώντας σήμερα και από την ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση στην Ηλεία ότι αυτή η στασιμότητα στο Νομό μας δεν αλλάζει, μου δημιουργείται ακόμα πιο έντονα η ανάγκη να δραστηριοποιηθώ πιο δυναμικά και να συμβάλλω τα μέγιστα δυνατά για την αλλαγή πορείας του Νομού μας. Το ίδιο πιστεύω αισθάνονται και οι συμπολίτες μου.

Για το λόγο αυτό σας προσκαλώ να μοιραστούμε και να ανταλλάξουμε σκέψεις, προβληματισμούς και προτάσεις στην ομιλία μου με θέμα: «Ηλεία: παρελθόν- παρόν- μέλλον», που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 και ώρα 19:30 στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο  (κτίριο Δημαρχείου – Αμαλιάδα).

Τη συζήτησή μας θα πλαισιώσουν με τοποθετήσεις τους οι  αξιότιμοι κύριοι:

  • Πατούλης Γιώργος, Πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
  • Καράμπελας Αλέξης, καθηγητής πυρηνικής μηχανολογίας:
  • Σούλης Χρήστος, Οικονομολόγος-Πολιτικός Επιστήμων, Πρόεδρος ΑHEPA (HJ-2)
  • Βασιλόπουλος Θεόδωρος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών- Τεχνολόγος Γεωπόνος με ειδίκευση στην Βιολογική Καλλιέργεια
  • Λούρμπας Κωνσταντίνος, πρ. Δήμαρχος Γαστούνης, συγγραφέας τοπικής ιστορίας Ηλείας
  • Αναγνωστόπουλος Κωνσταντίνος, Υπεύθυνος Παραγωγικών Τάξεων και Τομεάρχης Αγροτικών Θεμάτων ΝΟΔΕ Ηλείας

Τη συζήτηση θα συντονίσει η κ. Παπαζαφειροπούλου Γεωργία, Σύμβουλος Μάρκετινγκ (Master in Tourism Management & Master in Public Administration)

Σας περιμένω όλους εκεί.  Συμμάχους στην αλλαγή που όλοι θέλουμε να δούμε στον Νομό μας.

 

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ήλιδας- Πολιτικό Στέλεχος της ΝΔ

** Ο κ. Κωνσταντόπουλος Δημήτρης είναι εν αποστρατεία Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, κάτοχος πτυχίου Δημόσιας Διοίκησης Παντείου Πανεπιστημίου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης. Υπήρξε υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Νέας Σμύρνης και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Νέας Σμύρνης ενώ σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ήλιδας. Έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση, έχει συνεργαστεί πολλάκις με την Εκκλησία όπως και με την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας, στηρίζοντας το έργο της επί σειρά ετών.  Σήμερα εργάζεται ως οικονομοτεχνικός Σύμβουλος – Σύμβουλος επιχειρήσεων- επενδύσεων.