Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στην Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας (βίντεο)

spot_img

Προτεινόμενα

Το πλάνο του, για την στήριξη του Πρωτογενούς Τομέα, ανάπτυξε ο υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στον πρόεδρο της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας κ. Χρήστο Βαλιανάτο, στη συνάντηση που είχαν σήμερα το μεσημέρι.

«Κανένας δήμαρχος τα τελευταία 25 χρόνια δεν έχει επικεντρωθεί να στηρίξει τον αγροτικό τομέα» είπε ο κ. Κωνσταντόπουλος και συνέχισε: «Ο δήμος είναι εξολοκλήρου αγροτικός δήμος. Προσπαθεί να γίνει η Αμαλιάδα αστική πόλη, δεν μπορεί να γίνει αστική πόλη γιατί υπάρχει λόγω του πρωτογενούς αγροτικού τομέα».

Συνεχίζοντας ο κ. Κωνσταντόπουλος τόνισε: «Η απόφασή μου είναι οριστική και δεσμευτική και ξεκίνησα τόσο νωρίς προκειμένου να σχεδιάσω πως θα κινηθεί ο δήμος αύριο. Θα κινηθεί σίγουρα σε δύο άξονες, στον τουριστικό και στον πρωτογενή τομέα».

Ο κ. Κωνσταντόπουλος επεσήμανε και δεσμεύτηκε ότι στον δήμο θα πρέπει να λειτουργεί γραφείο του αγροτικού τομέα, καθώς και να υπάρχει ορισμένος αντιδήμαρχος αλλά και διασύνδεση με τις Βρυξέλλες.

Παράλληλα τόνισε ότι χρειάζεται ομοψυχία και ενότητα και δεσμεύτηκε για σύμπραξη συνεργασίας ανάμεσα σε Ομάδα Παραγωγών, δήμο, Επιμελητήριο και Περιφέρεια, ενώ αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα δημιουργίας  Δημοτικής Αγοράς με κέντρο αποθήκευσης και προώθησης αγροτικών προϊόντων.

Τέλος, ο κ. Κωνσταντόπουλος ζήτησε «βοήθεια» από την Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας, σε ότι αφορά στην ενημέρωση επί όλων των προβλημάτων και των θεμάτων, μέσα από τακτικές επισκέψεις, συζητήσεις, συνεργασία.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα