35.7 C
Pýrgos
Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 2021

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στις γειτονιές της Αμαλιάδας !

spot_img

Προτείνουμε να Δείτε

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ … ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΟΔΟ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Ανταποκρινόμενος στις προσκλήσεις συνδημοτών του ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος συνεχίζει με συνέπεια το οδοιπορικό του σε κάθε σημείο του Δήμου Ήλιδας  και με επιτόπια παρουσία ενημερώνεται για τα προβλήματα και τις δυσκολίες που βιώνουν οι κάτοικοι αλλά και την έκδηλη αγανάκτησή τους.

Μια αγανάκτηση αλλά και απογοήτευση όπως τονίζει ο ίδιος  καθώς πρόκειται για προβλήματα που η επίλυσή τους εκκρεμεί για πολλά χρόνια και κάνει δύσκολη την καθημερινότητά τους είτε οι πολίτες βρίσκονται μέσα στον ιστό της πόλης είτε ζούν στα χωριά του Δήμου Ήλιδας.

 

Προσφάτως βρέθηκε προσκεκλημένος  και στη γειτονιά  της … ξεχασμένης από τις Δημοτικές Αρχές των τελευταίων ετών πάροδο της Κουμουνδούρου  (πίσω από τη ΔΕΗ) νια περιοχή μέσα στην πόλη αλλά παρ΄ όλα αυτά σε εγκατάλειψη από την αδιαφορία  των δημοτικών αρχόντων. Αποτέλεσμα; Τον χειμώνα να πλημμυρίζει και οι κάτοικοι να βιώνουν κάθε χρόνο την ίδια ταλαιπωρία ενώ παράλληλα εγκλωβίζονται στα σπίτια τους…

Ο Δημήτρης έδειξε αμέσως το ενδιαφέρον του στην συνάντηση με τους περιοίκους συζήτησε αναλυτικά για τα προβλήματα διαπιστώνοντας και ο ίδιος βήμα – βήμα την επικρατούσα κατάσταση και προχώρησε στην παρακάτω δήλωση :

« Στην τσιμεντοποιημένη πλέον με απόφαση  και προσωπική σφραγίδα του Δημάρχου Γιάννη Λυμπέρη, Αμαλιάδα μας, είτε από αδιαφορία είτε από άγνοια  δεν ασχολήθηκε κανείς  δεν προέβλεψε και δεν κατασκεύασε το απαραίτητο έργο στην συνοικία της παρόδου Κουμουνδούρου. Έργο αναγκαίο για να αποφευχθούν οι πλημμύρες και η απαράδεκτη εικόνα να βρίσκονται οι κάτοικοι μέσα στις λάσπες.

 

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΟΙΚΙΑ;

 

Αναρωτιέμαι αν γνωρίζετε τουλάχιστον που είναι η συνοικία της Κουμουνδούρου… Αν όχι σας καλώ  να την επισκεφθείτε αύριο για να διαπιστώσετε .. «τα έργα και τις ημέρες σας!»

Επι χρόνια παρακολουθώ σε τοπικές ιστοσελίδες ρεπορταζ  για το πρόβλημα, άρα είναι γνωστό και καταγεγραμμένο. Δεν υπάρχει λοιπόν δικαιολογία αλλά δυστυχώς όπως και οι ενδιαφερόμενοι πολίτες διαπιστώνουν : «Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα….»

Είναι λυπηρό γιατί αδιαφορούν  την ίδια ώρα που οι κατοικίες της περιοχής γεμίζουν νερά  οι άνθρωποι δεν μπορούν να βγούν έξω από τα σπίτια τους παντού να υπάρχουν λασπώδεις συνθήκες και η εικόνα να μας θυμίζει εποχή πολλών περασμένων ετών και όχι το 2021

Είναι να απορεί κανείς γιατί οι αρμόδιοι του Δήμου δεν έχουν  κινήσει διαδικασίες για να υλοποιηθούν όσα προβλέπονται από το Σχέδιο Πόλης Αμαλιάδας. Δηλαδή, να κατασκευασθούν τόσο απλά και αυτονόητα πεζοδρόμια  και άσφαλτος στο μικρό δρομάκι της παρόδου !

Γιατί καμία Δημοτική Αρχή δεν έχει ενδιαφερθεί; Γιατί «τιμωρούνται» έτσι αυτοί οι δημότες;  Υπάρχει κάτι άραγε που δεν γνωρίζουν ούτε εκείνοι ούτε εμείς;

Μετά την διερεύνηση που έκανα και προσωπικά διαπίστωσα ότι το θέμα είναι γνωστό και στον Δήμαρχο Γιάννη Λυμπέρη αλλά γνωστό ήταν και επι των ημερών της θητείας του Χρίστου Χριστοδουλόπουλου. Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ εξηγεί την στάση τους!

Σας ενδιαφέρει πρωτίστως η καρέκλα του Δημάρχου που πιστεύετε μάλιστα ότι κάθε φορά θα αλλάζει στα δικά σας χέρια και όχι τα προβλήματα των πολιτών. Απαξιώνετε την καθημερινότητα των δημοτών και ασχολείστε μόνο εκεί που υπάρχουν μεγάλες χρηματοδοτήσεις και διαχείριση εκατομμυρίων  που και εκεί έχετε αφήσει έργα στην τύχη τους !….

 

ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

 

Δεσμεύομαι  και είμαι αποφασισμένος  να μην επιτρέψω παρόμοιες καταστάσεις από το 2023 και μετά όταν με την στήριξη των συμπολιτών μας αναλάβουμε τα ηνία του Δήμου.

Για εμάς έχει σημασία ο πολίτης και η καθημερινότητα στη ζωή του Και δεν είναι θεωρία αλλά υπόθεση πρακτικής και αντίληψης !

 

Ο Δήμος μας χρειάζεται αλλαγή σε νοοτροπίες, σε προτεραιότητες σε αυτοδιοικητικές τακτικές… Αλλαγή σελιδας και εποχής! Το πιστεύω από ψυχής, έχω την ενημέρωση , έχω την δύναμη και νθα το πράξω!

Καλώ τέλος την Δημοτική Αρχή και προσωπικά τον Γιάννη Λυμπέρη  έστω και τώρα να αναλάβουν πρωτοβουλίες που θα βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας στην πάροδο της Οδού Κουμουνδούρου Αγαπητέ Δήμαρχε πρόσεξε και λίγο τους δημότες και άφησε για μετά τους… κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας ….

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα