ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο διπλός “πονοκέφαλος” του Τσίρκοβιτς-Πόσους και τί παίκτες ζήτησε…

Εντελώς ξαφνικά, πριν από λίγο, ενημερώθηκαν στον Παμβουπρασιακό από τον Ατρόμητο Πατρών, ότι δεν θα γίνει το προγραμματισμένο φιλικό της Τετάρτης στη Βάρδα, την ίδια ώρα που ο Μίκι Τσίρκοβιτς ετοιμάζεται για το πρώτο φιλικό αύριο στον Ριόλο, με δεκαέξι μόλις παίκτες στη διάθεσή του.

Ο Σέρβος τεχνικός, είναι ως εκ τούτου προβληματισμένος για δυο λόγους.

Ο πρώτος είναι ότι οι συνεχείς απρόσμενες ματαιώσεις φιλικών, του χαλάνε το πρόγραμμα της προετοιμασίας.  Τον εμποδίσουν να προγραμματίσει τα παιχνίδια και τον χρόνο κατανομής στους παίκτες.  Ο Παμβουπρασιακός, έχει μπει πλέον σε μια φάση προετοιμασίας που θα γίνει το μοντάρισμα της ενδεκάδας.

Το δεύτερο που προβληματίζει τον Τσίρκοβιτς είναι το περιορισμένο ρόστερ. Οι απανωτοί τραυματισμοί, καθώς μετά τον Περικλή Πολίτη, στη λίστα προστέθηκε και ο Ραμαντάνης. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν μπορεί να ακολουθεί όλες τις προπονήσεις ο Ραφαήλ Σιδέρης, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η απόκτηση αμυντικών, υπάρχουν μέρες στις οποίες δυσκολεύεται στη προπόνηση να δουλέψει το κομμάτι της τακτικής.

Ζήτησε παίκτες από τη διοίκηση 

Κατόπιν αυτών και σε σύσκεψη που έγινε με τη διοίκηση, ο Σέρβος εξέθεσε τις απόψεις του. Το γεγονός ότι δεν έχει αριστεροπόδαρους στην ομάδα (χωρίς τον Ραμαντάνη ουσιαστικά η ομάδα δεν έχει αριστεροπόδαρο), αλλά και ότι πρέπει να επισπευσθεί η απόκτηση κεντρικών αμυντικών, καθώς στο αυριανό φιλικό θα αναγκαστεί να παίξει με τον Αγουρίδη στο κέντρο της άμυνας. Ο Σέρβος, ζήτησε από τη διοίκηση να προχωρήσει σε απόκτηση αριστεροπόδαρου και συγκεκριμένα μπακ, καθώς επίσης και δυο στόπερ.