Ο Θοδωρής Βλαγκούλης γιόρτασε την ονομαστική του εορτή!

spot_img

Προτεινόμενα

Μια ζεστή έγινε ολόκληρος ο νομός για τον Θεόδωρο Βλαγκούλη με αφορμή την ονομαστική του εορτή. Οι ευχές εκατοντάδες ευχές που δέχθηκε στο πολιτικό του γραφείο στην Αμαλιάδα, από νωρίς το απόγευμα έως αργά το βράδυ, έβγαλαν… πολλές ειδήσεις, καλές, τόσο για τον εορτάζοντα, όσο για την ίδια την Ηλεία.

«Ενώνω τις δυνάμεις μου με τον Θοδωρή, τον αγωνιστή της παράταξης που θα είναι στην επόμενη Βουλή, μαζί με τουλάχιστον άλλους τέσσερις υποψήφιους του κόμματός μας στην Ηλεία» είπε πρώτος ο πρώην υπουργός κ. Κώστας Τζαβάρας!

Σε χειροκροτήματα ξέσπασαν οι εκατοντάδες φίλοι του Θοδωρή Βλαγκούλη όταν χτύπησε το τηλέφωνό του και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης!

Ο Θοδωρής Βλαγκούλης βρέθηκε στην αγκαλιά του πρώην υπουργού Γιώργου Κοντογιάννη, του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηλείας κ. Χρήστου Γαβρά, του δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, του πρώην δημάρχου κ. Γιάννη Λυμπέρη, του πρώην δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης και έγκριτου νομικού κ. Δημητρίου Αρβανίτη και πολλών ακόμα που οι λέξεις δεν φτάνουν για να τους καταγράψουν. Ούτε για να περιγράψουν την αληθινή αγάπη και τις ευχές, από καρδιάς, για τον Θοδωρή Βλαγκούλη.

Το «Ilia News» εύχεται με τη σειρά του χρόνια πολλά και τα καλύτερα στον Θόδωρο Βλαγκούλη.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δημοφιλέστερα