ΗΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο Θοδωρής Βλαγκούλης θα συνεχίσει να είναι πάντα στο πλευρό των Ηλείων πολιτών»


«Ο Θοδωρής Βλαγκούλης θα συνεχίσει να είναι πάντα στο πλευρό των Ηλείων πολιτών»  

Στον ραδιοφωνικό «αέρα» της ΕΡΑ Πύργου βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με την «Ελληνική Λύση» κ. Θεόδωρος Βλαγκούλης, μιλώντας για ακόμα μια φορά για τη σχέση του με τον Κυριάκο Βελόπουλο, προαναγγέλλοντας παράλληλα μια σειρά από κοινοβουλευτικές και πολιτικές παρεμβάσεις για τα σοβαρά ζητήματα του νομού και των κατοίκων του. 

Ιδιαίτερη βαρύτητα ο κ. Βλαγκούλης δίνει στις ζημιές από τις πρόσφατες πυρκαγιές και τα προβλήματα που επέφεραν στους ήδη ζημιωμένους αγρότες, κτηνοτρόφους, ελαιοπαραγωγούς κ.α. ενώ ανέφερε ότι από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε επαφή με τους προέδρους πολλών περιοχών, προγραμματίζοντας άμεσα μια ολοκληρωμένη περιοδεία για την καταγραφή όλων των προβλημάτων. 

«Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης δεν είναι δέσμιος κανενός κομματικού μηχανισμού αλλά θα συνεχίσει να είναι πάντα στο πλευρό όλων των Ηλείων πολιτών» ανέφερε για ακόμα μια φορά ο κ. Βλαγκούλης, στρέφοντας τα πυρά του, ακόμα μια φορά, στην προσπάθεια ωραιοποίησης των αποτυχημένων παρεμβάσεων και πολιτικών της κυβέρνησης της Νέα Δημοκρατίας.