ΗΛΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΛΙΔΑΣ

Ο Κολόσακας Άγγελος και Λοχοβίτης Νίκος κατέθεσαν αίτημα προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου…


Οι δημοτικοί σύμβουλοι εκλεγμένοι με την Λαϊκή Συσπείρωση, Κολόσακας Άγγελος και

Λοχοβίτης Νίκος, κατέθεσαν την 01/10/2020 αίτημα προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ήλιδας να εισάγει για συζήτηση στο Δημοτικό  Συμβούλιο του Οκτωβρίου τα κάτωθι θέματα σχετικά με την λειτουργία του αθλητικού κέντρου Αμαλιάδας :

Α.  Έγκριση ή όχι κανονισμού λειτουργίας.

Β.  Έγκριση ή όχι τοποθέτησης ηλεκτρονικών θυρών εισόδου, με κάρτα πληρωμής.

Γ.   Έγκριση ή όχι τιμολογιακής πολιτικής.

Υλοποιώντας την ομόφωνη απόφαση των συγκεντρωμένων κατέθεσαν το ψήφισμα που
εγκρίθηκε στο αθλητικό κέντρο στις 30/09/2020 και καταδικάζει αυτή την απόφαση του ΝΠΔΔ
“Ο ΗΛΕΙΟΣ”.

Το ίδιο θέμα έθιξαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που έγινε στις 13/10/2020, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι αν η Δημοτική Αρχή θελήσει να συζητηθεί, αυτό να γίνει σε συνεδρίαση με φυσική παρουσία και όχι με περιφορά γιατί δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί η πανδημία. Επίσης τονίστηκε από πλευράς της Λαϊκής Συσπείρωσης ότι όσο δεν συζητιέται το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν μπορεί να εφαρμοστεί καμιά απόφαση που έχει λάβει η πλειοψηφία του ΝΠΔΔ “Ο ΗΛΕΙΟΣ”.

Η κινητοποίηση των συνδημοτών μας έχει σαν αποτέλεσμα να μην τεθεί σε ισχύ μέχρι στιγμής η απόφαση αυτή για την τιμολογιακή πολιτική, μιας και δεν έχει συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δίχως τη δική σας συμμετοχή Δημότες του Δήμου Ήλιδας αυτό θα ήταν αδύνατο. Είναι μια εξέλιξη που δείχνει τη δύναμη του λαού μας όταν αποφασίσει να βγει στο προσκήνιο και να γίνει πρωταγωνιστής των γεγονότων που αφορούν τη ζωή του.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση έχουμε εμπιστοσύνη στο λαϊκό παράγοντα και τη δυναμική που διαθέτει. Θα είμαστε πάντα παρόντες δίπλα του σε κάθε ενέργεια συλλογικής, μαζικής δράσης.
            Παραμένουμε σε ετοιμότητα και συνεχίζουμε τις δράσεις με όλους τους τρόπους μέχρι να ακυρωθεί αυτή η απόφαση.