ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο κορυφαίος του γηπέδου δεν ήταν ποδοσφαιριστής (βίντεο με τον άσχημο τραυματισμό του Δρακόπουλου)


Είναι από τις στιγμές που στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν. Και μέχρι να συνειδητοποιήσουν οι παίκτες, οι θεατές και οι υπόλοιποι τι έχει συμβεί, μπορεί αυτό το διάστημα να αποβεί μοιραίο. Ο λόγος ήταν για μια φάση στο δεύτερο μέρος της συνάντησης ανάμεσα σε Αίαντα και Ναυπακτιακό Αστέρα. Μια σύγκρουση ανάμεσα στον τερματοφύλακα του Ναυπακτιακού Θανάση Δρακόπουλο και τον επιθετικό του Αίαντα Κώστα Βλαχόπουλο. Ο Βλαχόπουλος βρίσκει με το δεξί του πόδι στο κεφάλι τον Δρακόπουλο, ο οποίος πέφτει αναίσθητος στο έδαφος με γυρισμένη τη γλώσσα.

Άμεσα, με ψυχραιμία και με σωστούς χειρισμούς, επενέβη ο γιατρός της αναμέτρησης Βαγγέλης Δημητρόπουλος, ο οποίος επανέφερε τον Δρακόπουλο και τον βοήθησε, ασφαλή να διακομιστεί στο νοσοκομείο, μέχρι να ξαναβρεί πλήρης τις αισθήσεις του. Η εμπειρία του Δημητρόπουλου από τέτοια περιστατικά στα γήπεδα, έχοντας περάσει και ως διαιτητής, τον αναγκάζει να σπεύσει άμεσα, αντιλαμβανόμενος ότι δεν πρόκειται για έναν τραυματισμό όπως όλοι οι άλλοι.

Ο κορυφαίος ίσως γκολκίπερ του ομίλου, ο Αχαγιώτης πορτέρο, με ανάρτησή του, ανέφερε: «Είναι από αυτές τις Δευτέρες τις δύσκολες που αναρωτιέσαι πραγματικά τι και πως…  Ευτυχώς και με την βοήθεια του Θεού όλα στο τέλος είναι καλά… Τραυματισμοί απο αυτούς που πρώτα σε ρίχνουν ψυχολογικά και σκέφτεσαι τι θα μπορούσε να είχε συμβεί… Τύλος πόντων όλα πλειν είναι καλά. Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ και το γιατρό τον Βαγγέλη Δημητρόπουλο, που ήταν δίπλα μου τις πρώτες δύσκολες στιγμές.. Πιστεύω να ήταν και η τελευταία φορά που μου συμβαίνει τέτοιο πράγμα μέσα στο γήπεδο».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη φάση που τραυματίζεται ο Θανάσης Δρακόπουλος και πόσο γρήγορα σπεύδει ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος, έχοντας αντληφθεί τη σφοδρότητα της σύγκρουσης