ΗΛΕΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 ΗΛΙΔΑΣ

Ο Κωνσταντίνος Τρικόγιας με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ»

  • 43
    Shares

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ” ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΡΙΚΟΓΙΑΣ

Την υποψηφιότητα του εμπόρου Κωνσταντίνου Τρικόγια με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή  του ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Καλωσορίζω στην φιλόξενη παράταξή μας ένα νέο άνθρωπο που έχει αναπτύξει τη δική του ξεχωριστή διαδρομή στην πόλη της Αμαλιάδας.

Ο Κωνσταντίνος Τρικόγιας προέρχεται από μία οικογένεια που γνωρίζω καλά εδώ και δεκαετίες, αφού έχει αφήσει το δικό της στίγμα στην πόλη της Αμαλιάδας και στην αγορά της.

Είναι ένα ιδιαίτερα κοινωνικό άτομο που έχει αναπτύξει άποψη για τον τρόπο που θα πρέπει να λειτουργεί η πόλη μας και που θα πρέπει να ρίξουμε βάρος για την βελτίωσή της.

Του εύχομαι καλή επιτυχία και καλό αγώνα!»

Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντίνος Τρικόγιας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Με χαρά αποδέχομαι την πρόταση του Δημάρχου προκειμένου να συμμετέχω στον συνδυασμό ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ, στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα μέσα στην αγορά της Αμαλιάδας και τολμώ να πω ότι το τελευταίο διάστημα όλες οι προσπάθειες της δημοτικής αρχής είναι προς την σωστή κατεύθυνση.

Αναβαθμίστηκαν οι θεσμοί της Αμαλιάδας, αρχής γενομένης από την αναβίωση του καρναβαλιού και τη δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου χωριού, που έφεραν χιλιάδες κόσμου στην πόλη μας. Οι προσπάθειες αυτές δεν μπορούν να μείνουν στην μέση.

Παρακολουθώ καθημερινά τα προβλήματα της Αμαλιάδας μας και επιθυμώ κι εγώ να βάλω το δικό μου λιθαράκι, στην πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και αγαπώ!»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Μ. ΤΡΙΚΟΓΙΑ

O Κωνσταντίνος Τρικόγιας γεννήθηκε το 1991 στην Αμαλιάδα. Ολοκλήρωσε τη σχολική του εκπαίδευση στην πόλη μας και στη συνέχεια σπούδασε στο τμήμα Αυτοματισμού του ΤΕΙ Χαλκίδας.

Είναι γιος του γνωστού εμπόρου της Αμαλιάδας Μιλτιάδη Τρικόγια που διατηρεί κατάστημα υφασμάτων, κλωστικών και ειδών ραπτικής στην οδό Καλαβρύτων τα τελευταία 50 χρόνια, και της Αθανασίας Τρικόγια.

Από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με την οικογενειακή τους επιχείρηση, της οποίας τα ηνία έχει αναλάβει πλέον ο ίδιος.

Είναι ιδιαίτερα κοινωνικό πρόσωπο, ενώ ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό.


  • 43
    Shares