ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Κώστας Φωτόπουλος αναλύει το αποτέλεσμα στις εκλογές της ΕΠΟ


Ο πρώην Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Ηλείας,  Κώστας Φωτόπουλος, ο οποίος δεν κατέρχεται στις επικείμενες εκλογές, δεν έκφράζει ούτε τη στήριξή του σε κάποια από τις δυο υποψήφιες παρατάξεις, ωστόσο δεν έχει κρύψει ποτέ την υποστήριξή του στη συμμαχία της λεγόμενης “εξυγίανσης” στην Ομοσπονδία, επιχειρεί να αναλύσει το εκλογικό αποτέλεσμα στην ΕΠΟ πριν λίγες μέρες

Εστιάζει  στο αυτοδιοίκητο και τις Ενώσεις, οι οποίες κατά τη γνώμη του είναι οι μεγάλες “κερδισμένες” των εκλογών.

Μην ξεχνάμε ότι στην Εκτελεστική Επιτροπή, εξελεγησαν έντεκα σύμβουλοι προερχόμενοι από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, οι πρώην διεθνείς απέτυχαν παταγωδώς, ενώ μπορεί η διαφορά από τις εκλόγιμες θέσεις της Βίκυς Δημητρακοπούλου να ήταν μεγάλη, ωστόσο η κατάταξή της μόλις μια θέση κάτω από τις εκλόγιμες, μαρτυρά και εδώ τη δυναμική των “ενωσιακών” παραγόντων και το κριτήριο με το οποίο αποφάσισε το εκλεκτορικό σώμα.

Ο Κώστας Φωτόπουλος, χαρακτηριστικά αναφέρει: “Το αποτέλεσμα των εκλογών στην ΕΠΟ, μαρτυρά ότι οι Ενώσεις κράτησαν στα χέρια τους το αυτοδιοίκητο, κόντρα στις ορέξεις Αυγενάκη, αλλά και σε ορισμένους επίμονους αιθεροβάμονες στην Ηλεία. Η Ηλεία, όπως πάντα είναι στους χαμένους. Όλοι βέβαια γνωρίζουμε ποιοί ευθύνονται γι’ αυτό. Πιστεύω επίσης, ότι στο άμεσο μέλλον αυτό το αποτέλεσμα θα έχει παρενέργειες και στην ΕΠΣ Ηλείας”.